Kateřina Amiourová: Novinka - do hry TTIP a Co. vstupuje ISDS

03.01.2015 21:47

S Novým rokem nepříjemné překvapení. Pusťte si video. K samotným mezinárodním dohodám TTIP, CETA, a dalším: s tímto - rozuměj ISDS (Investor-State Dispute Settlement) v chodu by mohl nastat bankrot státu a patrně i celé EU velmi rychle.

Kateřina Amiourová: Novinka - do hry TTIP a Co. vstupuje ISDS
Foto: hns
Popisek: Fotokoláž.

Je to velmi nepříjemné, protože nikdo se neumíme připravit na to, co by bylo potom, Velký binec, především, s tím chodívá ruku v ruce totální bezpráví. Nejde o nic menšího, než že koncerny si budou samy rozhodovat, u jakého arbitrážního soudu vás budou připravovat o vaše práva. Arbitrážní soud podle volby totiž bude mít moc větší než Ústavní soud vašeho státu. Právo tím přechází do soukromých rukou - je privatizováno, a nejde o malé otázky, jde zejména o vaše zdraví a vaše daně, o vaše životy. Od dob prvního návrhu privatizace vodních zdrojů nebylo ještě další takové surovosti. /tedy - pomineme-li GMO, chemtrails a HAARP,/ Občané, jak moc věříte svým politikům, že nebudou hrát s koncerny proti vám i státu?

Nejprve malá připomínka, jak to bylo s vodou - a připomínám, že vodné a stočné se od nového roku zvyšuje v podstatě všude v republice. http://www.novinky.cz/ekonomika/357002-kubik-vody-stoji-nekde-40-korun-jinde-az-160.html:  

Blog o TTIP a dalších smlouvách na obzoru  - projednávaných EK A chystaných pro celou EU: http://vasevec.parlamentnilisty.cz/blogy/tomase-fiala-k-transatlanticke-obchodni-investicni-dohode-ttip + TISA, TPP, CETA, TIPA.(A také:http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/USA-zahlti-Evropu-svinstvem-a-udelaji-z-nas-otroky-Bohati-zbohatnou-chudi-zchudnou-Cucaji-si-cisla-z-prstu-Hovori-politik-Roberta-Fica-351247)  Tohle je ale opravdu zlé, určitě si následující video pusťte, ať se seznámíte se všemi vydikundacemi tohoto investor-state dispute settlement: . https://www.youtube.com/watch?v=8EoAPmLAwtg

Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vasevec.cz

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

13:57 Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

Čínský automobilový průmysl narazil na odbytovou bariéru spalovacích motorů. V největších čínských m…