Klára Samková: Když i já jsem potlačila ego... Zabalte to, rozpusťte se

14.10.2016 14:39

Výzva Kláry Samkové na Facebooku:

Klára Samková: Když i já jsem potlačila ego... Zabalte to, rozpusťte se
Foto: Úsvit přímé demokracie
Popisek: Klára Samková

Tak je po volbách, tedy skoro, protože ještě nás čekají druhá kola senátních voleb. K tomu, koho v nich podpořit, ještě něco napíšu, ale v zásadě nutno zopakovat pouze údiv nad tím, kolik zdánlivě slušných lidí se nechalo koupit od korporátně-fašistické partaje zvané ANO. Z toho na mne padá daleko větší smutek než z čehokoliv jiného.
S tím už však nic nenaděláme, je potřeba hledět dál. A CO tedy dál?

Domnívám se, že se jednoznačně ukázalo, že jediným protiislámským subjektem, který je schopen uspět, je SPD vedená Tomio Okamura - SPD. Můžete proti němu mít co chcete, ale ten člověk pracuje. Jsem přesvědčena, že do voleb vypracuje i některé další body volebního programu než maximální uplatnění přímé demokracie a protiimigrantské tažení. Vím, že řada lidí mu v tom pomůže.

Nyní však, co můžeme dělat my: pamatuji na doby, kdy Miloš Zeman objížděl různé obskurní spolky a malinké politické strany (bylo to na začátku 90., kdy ČSSD měla 7%) a říkal jim: normálně to zabalte. Rozpusťte se, vypusťte se, zrušte se a vstupte k nám do ČSSD. K témuž nyní vyzývám nyní já, ovšem ve směru k SPD. ROZPUSŤTE SE: Alternativa pro ČR (APAČI), Svoboda a síla, Řád národa, Soukromníci (ano, vy taky..) Úsvit (vy obzvláště...) a všechny vy spolky a straničky, co jste teď ve volbách dostali nula nula prd hlasů! Zkusili jste to, budiž vám čest a chvála, ale asi se vám tam někde vloudila chybka (případně se vám tam vloudila Jana Volfová, což není chybka ale průšvih) a nezadařilo se. Je čas k sebereflexi a k potlačení vlastního ega pro společný cíl! (Neskromně si dovoluji dát se za vzor: když jsem své ego potlačila já - proč ne vy?) 

TAKŽE?

Vstupte do SPD. Normálně pošlete přihlášku. Normálně začněte pracovat. Normálně vás všech bude strašně třeba!!! Jo - já vím, že je pro mnohé vás SPD strašně vlevo - pro mne taky. Ale jsem naprosto přesvědčena o tom, že jestli se budeme vrtat nejdříve v pravé nosní dírce nebo v levé nosní dírce, případně ve středové pozadní dírce, je zcela lhostejné. O tom se můžeme bavit až hranice budou zavřené a střežené a islám v ČR zakázaný.

Zdroj: Facebookový profil Kláry Samkové.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: O ruských špionech

16:14 Petr Hampl: O ruských špionech

Denní glosy Petra Hampla.