Ladislav Kašuka: Amerika dostala Evropu přesně tam, kam chtěla

17.01.2015 15:20

Američané dokázali Evropu, která mnoho desetiletí nevěděla co je to nějaký konflikt, nebo válka dostat do situace, ve které se lidé pomalu začínají bát chodit po ulicích, protože jsou naočkováni propagandou o zlých muslimech střílejících, nebo podřezávajících Evropany na každém kroku (což je samozřejmě nesmysl). Internetové zpravodajství a Facebook se jen hemží videi s členy IS (kterých je jen několik desítek tisíc z více než miliardy muslimů) popravujících lidi a předkládají nám tučně nadepsané články o tom, že celé Evropě hrozí obrovské nebezpečí islámského terorismu.

Ladislav Kašuka: Amerika dostala Evropu přesně tam, kam chtěla
Foto: Hans Štembera
Popisek: Podepisování kondolenční knihy před francouzkou ambasádou v Praze. Lidé tak vzdali poctu nesmyslným obětem teroristických útoků ve Francii

Vražda redaktorů pokleslého francouzského časopisu a dvou policistů je skutečně burcujícím činem, ale nutno říci, že když někdo soustavně uráží jakoukoli tak obrovskou skupinu lidí jako jsou muslimové, musí počítat s tím, že nakonec se najde pár labilnějších lidí, které to opravdu naštve. Navíc oněch „pár“ Francouzů je ničím proti tomu, co Francie napáchala v Alžíru a proti 12 000 000 mrtvých Arabů, které vyvraždili západní armády při svých invazích do muslimských zemí jen za posledních deset let! Možná, bychom si měli všichni položit otázku, jestli ti muslimové nezabíjejí jenom občany zemí, kteří zavraždili při vojenských misích miliony Arabů v jejich vlastních zemích!

Vysoce postavený představitel Turecka Mehmed Germez k této věci řekl:

„Vidíme lidi, kteří nic neříkají o vraždě 12 milionů“, zdůraznil Germez. „Oni ale protestují proti vraždě dvanácti lidí. Pokud svět nebude na vraždy lidí reagovat nezávisle na víře a národnosti obětí, tak je lidstvo odsouzeno“.

Číst všechno: http://czech.ruvr.ru/2015_01_17/Turecko-musi-byt-pripraveno-integraci-s-EU-odmitnout-0906/.

Dalším průšvihem, do kterého nás Evropany Amerika uvrtala, je zatím naštěstí jen ekonomická válka s Ruskou federací, která však díky tomu jací nacionálně – neonacističtí šílenci vládnou po Amerikou zosnovaném majdanském puči na Ukrajině, může kdykoli přerůst v opravdový válečný konflikt. Americké a proamerické evropské vládní plátky nás masírují nesmysly o tom, že Putin je druhý Hitler a Krym druhé Sudety, zcela ignorujíce fakt, že Krym se jako autonomní republika odtrhl od Ukrajiny a připojil k Ruské federaci až poté, co proběhl v Kyjevě ozbrojený neústavní puč a moci v zemi, se chopili lidé, které nikdo nevolil a kteří předtím prohráli legitimní, svobodné celonárodní volby, které proběhly za účasti mnoha mezinárodních pozorovatelů. V takovém případě je právem, ba téměř povinností každého slušného člověka se takovému násilí a pošlapání demokratických principů postavit a odmítnou poslušnost uchvatitelům, což udělal Krym a statečný lid Donbasu!

Skutečným cílem USA je dostat Evropu do situace, ve které bude nakonec rozhádaná s celým světem a jediným „přítelem“ zůstane Amerika, která se jí „láskyplně“ ujme a udělá z ní de facto svou kolonii, kterou bude vojensky chránit výměnou zato, že se Evropa stane odbytištěm téměř výhradně amerického zboží a amerického plynu a ropy. Je to celé obrovská americká sázka a hra o nepředstavitelně velké peníze. Lidské životy v této hře pro ty, kteří jí rozehráli, neznamenají bohužel vůbec nic!

Ladislav Kašuka

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

10:14 Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán svůj víkendový …