Ladislav Kašuka: Oběti atentátů z Bruselu a z Paříže padají na hlavu vedení Evropské unie a Frau Merkel!

22.03.2016 14:51

Díky imigrační politice EU a německé kancléřky Merkelové je Evropa plná neregistrovaných islámských imigrantů! U většiny z nich policie, ani úřady nevědí, kdo vůbec jsou a odkud sem přišli! Nyní začínají pomocí bomb a střelných zbraní zabíjet nevinné bezbranné civilisty v ulicích rušných evropských měst!

Ladislav Kašuka: Oběti atentátů z Bruselu a z Paříže padají na hlavu vedení Evropské unie a Frau Merkel!
Foto: archiv L. Kašuky
Popisek: Ladislav Kašuka

Věřte, že bude ještě hůř!

Tohle je jen začátek!

Jakmile jich bude v Evropě dost, přestanou se radikálové ukrytí mezi nimi skrývat, přestanou se bát odhalení, přestanou předstírat svou mírumilovnost a začnou jich být plné ulice! Evropská města se promění v bojiště a civilisté, ženy a děti budou umírat každičký den všude kolem nás! Prostí lidé se stanou terčem útoků islamistů a budou zabíjeni na ulicích jako zvířata za to, že nevěří v Alláha!

Bohatí a vlivní lidé, kteří jsou za to všechno zodpovědní, zůstanou sedět stejně jako dnes za vysokými zdmi svých rezidencí, chráněni armádou a policií a budou se dívat, jak umírají země a národy, které měli zvelebovat a chránit! Evropa nyní stojí na rozcestí, kdo si myslí, že je na řešení přistěhovalecké krize ještě dost času, je naivní blázen!

Lidé musí vyjít do ulic a vynutit si předčasné volby! Nikdo nedal politikům, kteří jsou v současné době u moci mandát řešit otázky spojené s právě probíhajícím islámským exodem do Evropy, protože to tehdy nebylo na pořadu dne a lid Evropy netušil, že za pár let půjde o samotnou existenci naší kultury a holé životy našich nejbližších!

Ladislav Kašuka

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…