Ladislav Kašuka: Zákeřný turecký plán na kolonizaci Evropy

08.03.2016 18:20

Poslední turecký návrh, který padl na jednání s EU je fakticky plánem na kolonizaci Evropy Turky vybranými islamisty!

Ladislav Kašuka: Zákeřný turecký plán na kolonizaci Evropy
Foto: archiv L. Kašuky
Popisek: Ladislav Kašuka

Takže si ten skvělý turecký návrh, jenž podporuje Merkelová, osvětleme:

Turci převezmou všechny nelegální uprchlíky a obratem zašlou do EU úplně stejný počet jimi prověřených uprchlíků (pravděpodobně džihádistů z Al Kaídy, kterou otevřeně podporují v Sýrii), kteří se tak stanou najednou legálními a budou mít v Evropě automaticky nárok na azyl! To je habaďůra toho největšího kalibru, a jestli na to nakonec Merkelová a EU kývnou, je jasné, že jde o předem připravený plán s cílem zničit evropské národy a evropskou kulturu!

Zradou na Evropanech je už jen to, že vůbec s tureckým diktátorem islamistou Erdoganem někdo z vedení EU jedná! Erdogan vyvražďuje Kurdy, střílí na ně dokonce i přes hranice do Sýrie, obchoduje s ropou s teroristy z IS a nehorázně vydírá Evropu o peníze a vstup Turecka do EU, vyhrožujíce tím, že pokud mu nebude vyhověno, zaplaví Evropu uprchlíky!

Sečteno a podtrženo, Erdogan se svým chováním zařadil mezi teroristy a Turecko, dokud bude pod jeho vedením, není jen zemí podporující terorismus, nýbrž dokonce zemí vedenou teroristou! Pokud vedení EU a německá kancléřka Merkelová s někým takovým jednají, stávají se sami zločinci a spoluviníky zločinů a vražd páchaných Erdoganem a Al Kaídou, kterou tento terorista podporuje a Islámským Státem, s kterým obchoduje!

Zbývá si už jen položit otázku: Jací lidé o nás proboha rozhodují a proč je to necháme dělat?!

Ladislav Kašuka

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: O ruských špionech

16:14 Petr Hampl: O ruských špionech

Denní glosy Petra Hampla.