Ladislav Větvička: Jednoho rána se probudíme a prezidentem bude muslim. Bod nenávratna se blíží

31.05.2016 15:00

Ladislav Větvička se vrací k rakouským prezidentským volbám a na příkladech z historie ukazuje, jak snadné je ve zmanipulované demokracii ukrást domácím zemi či stát.

Ladislav Větvička: Jednoho rána se probudíme a prezidentem bude muslim. Bod nenávratna se blíží
Foto: Hans Štembera
Popisek: Plakát volební kampaně Van der Bellena doupravený lidovou tvořivostí

Neni tak složite stat se cizincem ve svojem vlastnim baraku. Stači přivest si dodom partnera, kery nema chuť dodržovat pravidla, kera ve vašem baraku plati. A brzo se može stat, že vaš barak přestane byt vašim barakem.

A tak je to v pořadku. Bo ať chcete nebo ni, pravo silnějšiho prostě plati. A to nemluvim vubec o nasili. Stači zneužit takzvany demogratycky system.

Tež Adolf a Konrad vyhrali volby

Demogratycky system je nejsnadněji zneužitelny system. Klema by vam mohl vypravjat legendy, jak Edovi slibil ponechat system polityckych stran, ale už mu neřekl, že do všech tych ostatnich stran dosadi svoje poskoky. Tež Adolf poctivě vyhral demogratycke volby. Jak to dopadlo, vime všeci, Zbavit se ho už nebylo možne, až to nakonec musel skoncovat sam, když mu Rusi dovezli až do Berlina učty za plyn. Ale to už je jinači přiběh.

K temu, abyste se stali cizincem ve vlastnim baraku, potřebujete jakusik nekompatybilni menšinu s jinym gzychtem, jinou barvou kože nebo jinym jazykem. Nam se to malem stalo při poslednich parlamentnich volbach prvni republiky v roce 1935, kdy všeci Česi volili demogratycky ruzne strany podle programu, problem byl v tym, že všeci Němci volili podle naroda a rasy. A tak Konrad vyhral volby s 15% hlasu, a enem diky komplikovanemu systemu nedostal pravo sestavit vladu, bo premierem se stal Agrarnik, kery sice dostal enem 14% hlasu, ale měl nakonec vice chlopu v parlamentu jak vitěz. To su čachry, co? Detaily mate tady.

Ale poďme ku dnešku. Stejny problem maju dneska Slovaci, kde všeci voli demogratycky, ale jejich Madaři voli nacyjonalně enem ty svoje. To je samozřejmě problem, kery se da vyřešit enem dvěma zpusobama. Buďto vyženete Maďary do Maďarska, anebo uzemi Maďary obyvane přenechate Maďarsku. Jine řešeni neni. My zme v Česku vyzkušali obě metody. Nejdřiv zme uzemi obyvane Němcama přenechali na zkušku Německu. Ale nechovali se k nam hezky, a tak zme to po valce zrobili tym druhym zpusobem. Co budu ovšem Slovaci robit, až se z jejich dalši menšiny stane většina, založi si CNS a vyhraju volby, to nevim. Bo Slovaci budu asi naštvani, když hned prvnim demogratyckym zakonem zdvihnu davky na desetinasobek a prodluži pracovni dobu pro zbyle pracujici na dvojnasobek.

Robi to pro prachy

Přestože tyto hystoricke zkušenosti ukazuju, že jakakoliv menšina, neschopna nebo neochotna přizpusobit se pravidlum, je kurevsky problem do budoucna, stejně egzystuju lidi, keři pravě tento problem podporuju. Tito lidi se jmenuju multykulturni levicovi marxysti. Zpočatku to robili zaměrně a podporovali přisun z ruznych rozvojovych zemi. Jak znamo, chudak obvykle voli zase zpětně tyto multykulturni šašky, a tak diky těmto přistěhovalcum ziskavali voliče socani v Brytanyji, Francyji a dalšich podobnych muslimskych, kdysik křesťanskych statech.

Dneska už to mnozi z nich zaměrně nerobi, bo zjistili, že byt multykulturně obohaceny na vlastnim těle neni až tak fajne, jak o tom slyšeli ve škole od multykulturně zblbnutych učitelek. Dneska to robi pro prachy. Miliardovy byznys, kery se schovava za "pomoc uprchlikum", je hnacim motorem, kery se zadře až v okamžiku, kdy se lidi konečně naserou a ty prachy jim zeberou. Jina cesta neni.

Bo jak ne, pak to dopadne tajak v tym Rakusku. Když už je system na hraně, je třeba mu trochu pomoct, kdyby naš marxistycky kandydat potřeboval hlasy. A ty hlasy dodame tzv. korespondenčnim systemem. To je nekontrolovana metoda, kdy vubec nevite, kdo a za jakych okolnosti hlasuje. Kontrola legytymnosti celeho procesu je nulova, vy nevite, v jakem stavu hlasuju starši lidi v domovech duchodcu a podobně, jak hlasuju lidi v ruznych naboženskych komunytach, nebo se za par kaček odkupi korespondenčni listky. Daji se takto ziskat navic enem tak desitky tisic hlasu, ale někdy to stači. A tak nejvic takych listku přišlo z velkych měst, kde se to ztrati, z Vidně a z oblasti, kde žiju velke přistěhovalecke komunyty. Ty maju tež pravo volit, bo jim to mistni hydra Schabatowa prosadila.

A hadejte, koho asi několikasettisicove menšiny usazene v Rakusku volily?

A pak se rano probudite, šefem vašeho města je muslim, městske rady obsazene mamelukama a prezidentem je kdosik s divnym jmenem Šahinšah Rezate Pohlaví. A furt si řikate, kdy se stala ta chyba, kdy se temu ještě dalo zabranit...

Zdroj.

Vyšlo na protiproud.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…