Ladislav Žák: Ostuda…

18.09.2014 20:30

Možná by měl někdo taktně sdělit v prezidentské kanceláři, že její chování jako celku i jako jednotlivců má vliv na obraz prezidenta republiky v české společnosti i v mezinárodním kontextu. Nesmyslné hádání se a souzení s bývalým a nyní opět stávajícím zaměstnancem KPR, JUDr. Pavlem Hasenkopfem, je ostudné.

Ladislav Žák: Ostuda…
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kancléř Vratislav Mynář

Jako sláma z bot z toho kouká, že si prezidentovi muži myslí, že se na ně zákon nevztahuje, protože to přece oni jsou zákon. Co oni činí, je zároveň zákonem, normou chování a etiketou, asi jako když si císařovna SIsi u tabule sundá rukavice. Prohráli jsme pravomocně u soudu…?!? Tak to jde o návrat socialismu a Nejvyšší soud ČR to zahojí. V téhle zemi jsou tisíce zpackaných výpovědí, ale ta naše bude precedens.

Kdyby snad někdy někdo z vás, milí čtenáři, někoho z KPR potkal, řekněte jim, prosím, že dělají ostudu prezidentovi i České republice. A ještě jednu věc…, že jsou lidem k smíchu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vasevec.cz

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivo Strejček: Lídr se nevolí…

12:26 Ivo Strejček: Lídr se nevolí…

Dnes nepíšu glosu. O smrti se glosy nepíší. Dnes chci ještě několika svými řádky vzpomenout na Mirka…