Lea Vojteková: Ideální plán, jak úspěšně deportovat ilegální migranty. To bude Merkelová čubrnět

23.09.2016 10:49

Mnoho lidí (dříve i sluníčkových) již začíná připouštět problémy s islámem.

Lea Vojteková: Ideální plán, jak úspěšně deportovat ilegální migranty. To bude Merkelová čubrnět
Foto: archiv T. Jirsa
Popisek: Imigranti v Makedonii

Ale asi aby nevypadali, že se pletli, tak rychle se vztekem dodávají: ,,No ale co? To jako chceš (chcete) zakázat islám? Myšlenky přece zakázat nejde. Nebo povraždit muslimy?” (V podstatě tím říkají, že jako ano, problémy s islámem tady jsou, ale nelze je řešit.) Klid, říkám jim. Ono to půjde i bez zákazu islámu a bez násilí. Řešení je poměrně snadné…

Ještě než se dostanu k samotnému řešení, chtěla bych zmínit další mantru, kterou si teď tito lidé (budu je nazývat polosluníčkáři), kterým postupně padají šupiny z očí, vzali do hlavy. Přišli s myšlenkou, že muslimy budeme pořádně integrovat. Že stačí, aby dodržovali naše současné zákony. Když pominu, že tato myšlenka je hodně naivní, nesnažily se náhodou přesně o totéž i západní státy?

Myslí si polosluníčkáři, že muslimové přijeli do Francie, Anglie, Švédska a politici jim řekli: ,,Tak si tady založte No Go Zony a porušujte zákony.” Jasně, že ne. Západní státy to dělaly přesně s cílem, aby muslimy nějak integrovali. Jenže naši čeští integrátoři teď očekávají při stejném postupu jiný výsledek. Podobně to probíhalo i při zavádění komunismu: ,,V jiných státech to nevyšlo, ale u nás to již určitě klapne.” Myslíte, že když do těsta přidáte ty samé ingredience, že upečete něco jiného?

Takže jaké by mělo být řešení problémů s islámem?

1. Zákaz halal porážek. To by bylo zcela v pořádku, jelikož halal porážky jsou týráním zvířat. V České republice je týrání zvířat zakázáno, ale muslimové mají výjimku ze zákona. Takže by to vlastně byl návrat k normálnímu stavu. Nedávno to dokonce udělali i v Dánsku (zákaz halal porážek), takže máme vlastně i precedent.

2. Zákaz výstavby dalších mešit. Ty mešity, které tady již jsou, ať jsou, ale nepovolovat výstavbu (otevírání) dalších.

3. Zákaz nošení islámských šátků (hidžábů, nikábů, burek) na úřadech a ve školách, jelikož se vlastně jedná o diskriminaci ostatních žáků. Žádné výjimky na tělesnou výchovu ani jiné předměty. Podobně to donedávna bylo např. i v Turecku a teď dokonce samotný IS zakázal nošení burek. Nebuďme papežštější než samotný Islámský stát.

4. Přímo do Ústavy dát, že Česká republika neuznává právo šaría. Ono je to důležité hlavně z psychologického hlediska, aby si samotní muslimové uvědomili, že něco s tou šaríou není úplně v pořádku. A je to i taková pojistka, kdyby jim náhodou nějací úředníci chtěli v něčem jít na ruku.

A to by možná mohlo stačit. Jednoduše tady vytvořit takové podmínky, aby si muslimové řekli: ,,Hmm, v ČR islámu pšenka moc nepokvete, tak já tedy půjdu raději jinam (nebo se přizpůsobím).”

Ale mám řešení i pro Německo a zbytek Evropy. Co dělat s nelegálními hordami, které se k nám valí? Jedno slovo: Deportace. Už slyším námitky typu ,,Ale my nevíme, odkud pocházejí.” Zajímavé, že mnohdy se ví, že se jedná o Eritrejce, Somálce, Afgánce, atd. Dá se to klidně poznat i z řeči, kterou mluví. Takže místo toho, aby je jisté ziskovky lovily u libyjských břehů, měly by je pak následně deportovat do zemí původu. A jestli by to nešlo, pak to udělat podle vzoru Austrálie…

Domluvit se s nějakou např. africkou zemí, že za úplatu jim nelegální imigranty budeme posílat. Peněz už do toho bylo nacpáno více než dost, takže tohle by ve výsledku vyšlo i levněji, bezpečněji a nemuseli bychom skákat, jak Erdogan píská. Taky kdyby imigranti věděli, že budou posláni do Afriky, tak by to mnohé odradilo od další cesty. Teď je naopak motivujeme, aby sem přijížděli ve velkém. Nemluvě o tom, že se tímto přístupem podporují různí pašeráci a obchod s lidmi.

Paní Merkelová, nemusíte mi děkovat, tyto rady Vám dávám bez nároku na odměnu. Jde mi pouze o záchranu evropské civilizace.

Převzato z leavojtekova.cz, titulek upraven redakcí.

Vyšlo na euportal.parlamentnilisty.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…