Lea Vojteková: Ve Švýcarsku prý zvítězili následovníci Adolfa Hitlera. Zachraň se, kdo můžeš!

20.10.2015 13:37

Ve švýcarských volbách zvítězila pravicově konzervativní strana SVP (se skoro 30 % hlasů), která je za přísnější imigraci, proti islamizaci a proti vstupu do EU.

Lea Vojteková: Ve Švýcarsku prý zvítězili následovníci Adolfa Hitlera. Zachraň se, kdo můžeš!
Foto: pixabay.com
Popisek: Švýcarská vlajka

Samozřejmě už se ozývají nesmyslné hlasy, které mluví cosi o Hitlerovi. Jenže to nemá s touhou po novém Hitlerovi absolutně nic společného...

Proč vznikla EU? EU vznikla (alespoň tak nám to bylo prezentováno), aby zabránila hádkám, sporům a válkám mezi národy. Aby zabránila dominanci jednoho státu (v té době Německa), který hnal celou Evropu do záhuby. A co vidíme dnes? Hádky, spory mezi národy a za chvíli možná i občanskou válku. Vidíme dominanci jednoho státu (a opět Německa!), který žene celou Evropu do záhuby.

Jde o to, že EU si postupem času uzurpovala neustále větší a větší moc. Ze začátku šlo pouze o volný obchod, pohyb lidí a zboží. No a pak to šlo kousek po kousku i v dalších oblastech, až jsme se dostali k absurditám jako zákaz standardních žárovek, povinné kvóty pro ženy v řídících funkcích, omezení příkonu vysavačů, regulace fotbalových přestupů, zákaz nošení podpatků a šperků pro kadeřnice, regulace zakřivenosti banánů nebo okurek, regulace zemědělství, atd.

Dokonce to došlo až po sexuální výchovu a morálku, kterou nám EU chce diktovat. Tohle už není boj pro někoho, tohle už je boj proti všem. Tito lidé nechtějí měnit postavení člověka, chtějí měnit člověka samotného. Použiji příklad gender. Dnes již přece rovnoprávnost máme. O co se tedy bojuje? V podstatě se bojuje proti pohlavím a vidíme snahu popřít jakékoli biologicky podmíněné rozdíly. Cílem není muž, ale vůbec žádný muž. Bude z něj změkčilý hermafrodit, žalostná karikatura člověka, který neví, kde je vpředu a kde vzadu. A podobně i u žen. Dokonce v Německu vznikla studie, podle které by bylo žádoucí zavést kurzy práce s motorovou pilou pro ženy.

Tohle všechno jsou ukázky a demonstrace moci, co všechno EU může a my musíme poslouchat. Lidé sice nadávali, byli nespokojeni, někteří proti určitým omezením a nařízením i protestovali, ale pořád si tak nějak mysleli, že se to utřese, že ty výhody převažují nad nevýhodami. Jenže bod zlomu nastal s příchodem imigrantů a s diktátem Německa, který chce celé Evropě nařizovat povinné kvóty na přerozdělení běženců.

Preference stran jako SVP budou po celé Evropě narůstat. Ale to není touha po žádném novém Hitlerovi. Je to touha po tom, aby státy mohly svobodně rozhodovat o tak důležitých otázkách, jako je imigrace. Je to touha po tom, aby si lidé daného státu mohli rozhodnout o tom, jestli touží po islamizaci své země. Je to touha po tom, aby o budoucnosti celé Evropy opět nerozhodoval jeden stát.

Vyšlo na eportal.parlamentnilisty.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …