Liga vožíčkářů: Druhý zářijový den bude v Brně patřit Vinohradskému vozíkohraní

22.08.2011 16:05

Začátek školního roku si můžou Brňané díky Lize vozíčkářů užít s hudbou, setkáním i se zábavou. V pátek 2. září 2011 vypukne už druhý ročník úspěšného Vinohradského vozíkohraní. Na své si přijdou děti, mladí i starší, příznivci Ligy i ti, kteří invalidní vozík ještě zblízka neviděli.

Liga vožíčkářů: Druhý zářijový den bude v Brně patřit Vinohradskému vozíkohraní
Foto: Hans Štembera
Popisek: Invalidé na vozíčcích diskutují na ulici. Ilustrační foto

Ten, kdo zavítá do areálu ZŠ na Bzenecké ulici 23, kde sídlí i Liga vozíčkářů, si vychutná různorodý program. Od 15 hodin budou středem pozornosti děti. Pro ně pozveme klauny Andulína a Ferdulína s balónkovou show, připravíme soutěže o ceny a dárky i zajímavou tombolu. Celou dobu se budou moct vyřádit na velké trampolíně, projedou se v sajdkárech nebo si můžou zkusit naši cestu plnou úkolů s odměnou na jejím konci. Dětský program bude organizován ve spolupráci se SVČ Lužánky - pobočka Louka a zakončí ho bohatá tombola s přispěním našich milých sponzorů.

Večer bude určený všem, kteří mají rádi dobrou hudbu, setkání u piva, u grilovaných klobás a vůbec letní pohodu. Na pódiu vystoupí od 17.00 hned čtyři kapely - Originální duo HUSO, skupina Pocity, akordeonistka Klára Šmahelová a progresivní rocková skupina Lady Dragon Fly.

Součástí programu bude jarmark s výrobky z chráněných dílen, v nabídce bude bohaté občerstvení a zároveň se lidé dozvědí vše, co je zajímá o životě vozíčkářů i o naší organizaci. Akce skončí ve 22 hodin.

Záštitu nad Vinohradským vozíkohraním převezme starosta městské části Vinohrady pan Jiří Čejka.

Další informace najdete na www.ligavozic.cz nebo vám je poskytne koordinátorka akce:

Soňa Formanová
vedoucí programu Prezentace a osvěta

ParlamentníListy.cz publikací tohoto materiálu chtějí podporovat práci a aktivitu neziskových a humanitárních institucí působících na území České republiky. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: .

MUDr. Ladislav Václavec byl položen dotaz

Zdraví máme jen jedno

Pane senátore, hlasoval jste pro senátní novelu zaměstnávání zahraničních zubařů u nás. Tito studenti medicíny, možná lékaři mají pracovat pod dohledem českého l=kaře, který asi podle vás nemá co na práci a tak bude dohlížet. Bez řádně ukončené zkoušky z českého jazyka a slevovat z náročnosti aproba...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

David Rath: Kámen mudrců, euro a koruna

15:49 David Rath: Kámen mudrců, euro a koruna

Císař Rudolf II. proslul svojí snahou získat kámen mudrců, který dokáže sprosté olovo změnit na ušle…