Lubomír Andrassy: Proč se Putin směje srandatribunálu? Autorovi Protiproudu vyhrožovali kvůli malajskému letadlu

04.08.2015 21:05

Lubomír Andrassy dává do souvislosti absurdní vývoj na domácí scéně s absurdním divadlem kolem "tribunálu", vyšetřujícího pád malajského boeingu na Ukrajině, i novou informací kolem "zmizelého" letu MH-370 a dochází spolu s panem Švandrlíkem k jednoznačnému závěru.

Lubomír Andrassy: Proč se Putin směje srandatribunálu? Autorovi Protiproudu vyhrožovali kvůli malajskému letadlu
Foto: repro youtube, tan
Popisek: Ruský prezident Vladimir Putin

Jsem kriminalista - vyšetřovatel. Odhalím vraha, a mým úkolem je dostat ho před soud. Ze dvou důvodů - jednak je to moje práce, jednak, především, jsem v kontaktu s pozůstalými. Mnohokrát jsem s nimi jednal. Já byl ten, kdo jim sdělil smutnou zprávu, která navždy změnila jejich život. Mnohokrát jsem je kontaktoval, dokonce i podezíral v průběhu vyšetřování - mnohokrát jsem je otravoval, abych se někam vůbec dopracoval. Teď mám konečně pachatele, motiv, a čárku v tabulce výslednosti. Protože jsme konečně u soudu. A důkazů mám dost! 

Jenže soudce je blázen. Tvrdí mi, že můj pachatel je členem MÉHO vyšetřovacího týmu. Taky má za povinnost vyšetřovat, ale jinak - politicky! A co víc, veškeré výsledky vyšetřování jsou prý tajné. Mám mlčet, nebo si ponesu následky. Promiňte, milí pozůstalí - na to jsem nemyslel. Na to jsem malej pán! Odcházím od Policie ČR. Tenhle stát si mé služby nezaslouží...

Důkazy, které nikdo nechce

Absurdní historka? Ale ne, vážení. Máme ji denně před očima. Proč se Putin směje "Tribunálu OSN"? Proč Rusko tuhle srandafrašku vetuje? Přesně ze stejného důvodu. Rusko už důkazy o MH17 dávno předložilo a další má ještě k dispozici, ale nikdo o ně nejeví zájem. Na druhou stranu, naši američtí "přátelé" se jasně vyjádřili, že k tomuto případu nic říkat nebudou, aby "ochránili své zdroje". Satelity oni nemají, nebojte. A když jo, tak tajně. A dodnes se vše tají!

USA klidně z bílé barvy udělají černou, protože je na světě stále dost tupých ovcí, které jim to žerou. O ČR nemluvě. Vzpomeňte si, jaký "orgasmus" někteří prožívali, když přes nás na jaře projížděly US Strykery. 

Postupné "pouštění" letadel i trosek

Když jsem loni, po opravdu pečlivé analýze, o tom publikoval několik článků na Protiproudu, prošel jsem si kolečkem různých vyhrožování ze strany trollů a těch, co mají mezi ušima vítr. Skoro jsem se smířil s tím, že už jsem genetický odpad (jinak přemýšlející), který nemá právo mít účet na americkém Facebooku. Svět by se prý nezbláznil, kdybych byl odsud zmizen. 

To možná ne. Ale já se brzy zblázním. Z čeho? Z hlouposti jiných! Víte vůbec o tom, že v den sestřelu letu MH17, téměř ve stejném čase, kdy to do toho nešťastného letadla ze stíhačky napálili, Izrael masivně bombardoval pásmo GAZY, kde pozabíjel ženy a děti? V TV o tom nemluvili - spadlo letadlo totiž. Dnes se dočítám, že raketa vzduch-vzduch (zapomeňte na BUK), kterou MH17 bylo sestřeleno, byla izraelské výroby - typ Python 5.  A skoro bych tomu i věřil. A jako z udělání se současně nalezl se kus křídla ze zmizelého MH 370. Hurá! Někdy se "najít musel“. 

Divadlo s nedobrovolnými herci 

Proboha, kdy už si vážně uvědomíme, že jsme součástí velkého divadla, ve kterém hrajeme pouze hloupé diváky za aktivního přispění vlastních politiků? 

Kdo na to máte žaludek, pusťte si videa z francouzkého Calais. To není o humanitární pomoci. Takhle nějak začíná válka. Amerika chrochtá blahem, a ďábel si mne ruce.

Pojďme domů.... Běženci nám zdemolovali zařízení v záchytném táboře v Bělé pod Bezdězem. Prý chtějí na svobodu. Tak, pak to asi nebudou "uprchlíci", které bychom měli litovat, a kterým by náš stát měl tak moc povinně pomáhat, že? Mimochodem..., kde jsou ženy s dětmi? Tito - anglicky dobře hovořící - a jinak dobře živení černí hoši mají zřejmě jiné úkoly, že? Příteli, ministře vnitra, proč je tedy zavíráme? Já vím, že jsou tu nelegálně, ale když se jim tu "nelíbí"? 

Dnes Fond ohrožených dětí zrušil tři Klokánky, příteli předsedo vlády! Kvůli dluhům. Nějak není zařízeno, aby na každé české opuštěné dítě "někdo" poslal 6 000 Euro, škoda! Když si toho všiml náš prezident, začalo se mu nadávat. Takže víte co? Já to napíšu větou Miloslava Švandrlíka, protože jinak bývám zpravidla slušný: "Říkám vám po dobrým - neserte mě, přátelé! Máte k tomu někdo něco?"

Mohlo by se stát, že naštvaný dav brzy vymění vládu, totiž. Dřív, než vláda vymění nás! 

Vyšlo na protiproud.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy - 350. díl Dao de ling

11:50 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy - 350. díl Dao de ling

V dnešní pomatené době mnozí hledají nějaký pevný kmen, o který by se opřeli nebo zachytili. Může to…