Lubomír Man: Přestoupí Fiala do ČSSD, nebo Zaorálek do ODS?

26.07.2016 11:30

Určitě to neudělá ani jeden, ale mohli by to klidně udělat, a jelo by to v obou těchto stranách dál tak, jak to v nich jelo až doposud. Protože ti dva páni se absolutně ve všem shodnou.

Lubomír Man: Přestoupí Fiala do ČSSD, nebo Zaorálek do ODS?
Foto: Archiv Lubomíra Mana
Popisek: Lubomír Man

Kde jsou ty časy, kdy si zástupci právě těchto dvou stran jeli po krku jak šelmy, ale dnes se k sobě tulí jak dvě hrdličky. A cvrlikají oba totéž. Že jedinou naší možností jsou EU a NATO, obrana proti přívalu migrantů je možná jedině v rámci těchto dvou organizací, a Klaus mladší ať se stará o školství, když je kantor, a nevykřikuje nesmysly o tom, že bychom EU měli dát co nejspěšněji sbohem, a bránit  migrujícím zástupům bychom se měli sami na našich hranicích. Jinak to prý neubráníme a s kostely a vepřovým se můžeme rozloučit.

Nesmysl! Západ nás ochrání, tam patříme, jen on je výspa blaženosti, zdroj dobra, útočiště nás slabých a archa spravedlnosti.

Poslouchal jsem včera  tohle svorné duo, uváděné redaktorem Takáčem na ČT, a ptal jsem se, jak k tomuhle náhle se zjevivšímu názorovému souzvuku někdejších nesmiřitelných vlastně došlo? To ODS odložila to své stranou a případně i do haraburdí a tak se k ČSSD přiblížila, anebo je tomu naopak?

Co si myslíte vy?

A ještě jedna otázka: Který ze dvou stranických přestupů, v titulku uvedených, by byl přirozenější?

Lubomír Man

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

10:14 Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán svůj víkendový …