Luboš Olejár: Gabriela Pecková má konečné řešení pro důchodce

07.05.2012 9:04

Tak se zdá, že pravice v boji s vlastními občany přitvrdila.

Luboš Olejár: Gabriela Pecková má konečné řešení pro důchodce
Foto: Hans Štembera
Popisek: Luboš Olejár

Je až k nevíře, že do čela nejhrubšího cynismu se postavila lékařka, internistka a revmatoložka z Prahy 3, 55 letá MUDr. Gabriela Pecková, když na obhajobu snížení důchodů českým důchodcům prohlásila:

Co řekla:

 "Ať se nám to líbí nebo ne, úsporná opatření pocítí v tomto případě ve svých peněženkách senioři, ale oni se tomu přizpůsobí. Já to vím, protože s nimi pracuji celý život. Mnozí se narodili za války a svůj život prožili v režimu, který jim žádné extra zbohatnutí nedovolil."
 zdroj: Poslanecká sněmovna (přímý odkaz najdete zde)

Video: Senioři se přizpůsobí, mnozí se narodili za války - MUDr. Pecková z asociální TOP 09

Hlavní heslo na webu TOP 09 hlásá: "Vaší důvěru bereme odpovědně víc, než si myslíte" a najednou vidíme, co tím mysleli ultrapravičáci.

Je třeba si položit otázku, jak je možné, že 55 letá lékařka, katolička se může snížit k tak brutálnímu postoji a nejde tady jen o výrok, který ona dnes omlouvá a lituje. Jak může odpovědně poskytovat zdravotní péči zejména seniorům, kteří právě ve svém věku často potřebují léčbu svých revmatickým nemocí, co jim vlastně nabízí za metody léčení, když vejdou do ordinace? Je na místě se podívat, co se odehrává v ordinaci této lékařky na účet zdravotního pojištění.

 Vyzýváme Vás spoluobčany, napište nám své postřehy, podněty a klidně i své stížnosti na jednání, chování a odborné postupy lékařky Gabriely Peckové. Adresa ordinace: http://www.znamylekar.cz/gabriela-peckova/internista/praha-3

Zamysleme se nad tím, co se stalo v Poslanecké sněmovně. Prostě vzkázala českým seniorům, že jejich narození v době Hitlera a život za Gottwalda je kvalifikuje přežít i dobu Kalouska a Karla Schwarzenberga. Známým pozdravem v době fašistů bylo "Gott mit uns!", jaký pozdrav si budeme říkat v této době. Tím se ale vnucuje srovnání všech tří režimů. Až tak to máme vnímat, že je třeba srovnat dobu Hitlera s dobou Gottwalda a dnešní dobou Kalouska a Schwarzenberga?

Podle mého názoru zřejmě této poslankyni o to šlo, jinak jako soudný člověk by takové přirovnání při obhajobě snížení důchodů nemohla říct, ani na poslanecké půdě. Tento radikální ultrapravicový postoj musí mít člověk v hlavě, když o tom mluví veřejně, dokonce do televizních kamer, před celým národem.

Dnešní její omluvy jsou jen falešným gestem, stačilo slyšet tón jejího hlasu, jak oduševněle, až uši trhajícím hlasem, plive do tváře svým spoluobčanům v důchodovém věku, jak jim radí, že se mají vrátit do doby války a komunismu.

Paní poslankyně, paní doktorko Pecková, jaké konečné řešení máte pro české důchodce a pacienty? Chudobu?!

Očekávám, že Vy pacienti odejdete z ordinace MUDr. Peckové, jinak by Vás mohlo čekat jen utěšování Vašich duší, že už jste staří a ona musí šetřit peníze pojišťovně, aby zbylo na její plat, místo správného léčení.

Tak jí to sečteme a ve volbách dejme MUDr. Peckové a celé ultrapravici ČERVENOU. Prostě už je nevolme!!!

Luboš Olejár
prezident SPČR

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…