Lukáš Jadrný: Česká televize bije na poplach. Může prý dojít úplně na to nejhorší

10.01.2017 13:32

O posledních vzlycích „lepších lidí“, tragédii jednoho Afroameričana a zpropadeném Rusku, které nám zkazí „světlé zítřky“.

Lukáš Jadrný: Česká televize bije na poplach. Může prý dojít úplně na to nejhorší
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vestibul ČT

Baracka Obamu již za necelé dva týdny ve funkci prezidenta Spojených států amerických vystřídá Donald Trump. Do té doby se nejspíš můžeme těšit ještě na pořádnou smršť posledních vzdechů a vzlyků liberálně-levicových médií, politických „neziskovek“, politiků samotných, pošahaných aktivistů a jejich prodloužených paciček. Našli si jednoznačného viníka špatných (pro ně) výsledků demokratických voleb - Putina. To je přeci navýsost jasné. Světová velmoc číslo jedna, nejsilnější a nejzodpovědnější ochranná ruka nad demokratickým světem, má tolik práce s budováním nabombardované demokracie v arabském světě, že své vlastní volby nechá v rukou toho zaostalého, nedemokratického a sankcičkami oslabeného Ruska.

Že se směšnými výkřiky „Putin nás napadl“, „Putin na nás poslal hackery“, „Putin ovlivnil naše volby“ přijdou zhrzení a zoufalí fandové neúspěšné kandidátky Hillary Clintonové, je pochopitelné. Vypovídá to o jejich „lásce k demokracii“, kterou třeba v Kalifornii prokazují pálením policejních aut a mlácením Trumpových příznivců. Že s tím přijdou americké tajné služby a prezident Obama, nám zase dobře ukazuje, proč je arabský svět po osmi letech jeho prezidentování v rozkladu, proč vznikl Islámský stát, proč se proti němu dosud nic neudělalo a proč se teroristé odpalují v evropských metropolích, zatímco v Bílém domě a Pentagonu se hraje politické divadélko o zlém Putinovi a zraněné Democratic Party, která přece vždy chtěla jen to nejlepší pro Američany, i kdyby jim měla zakázat dýchat ten průmyslem (a poctivou prací) znečištěný vzduch. První afroamerický prezident, nositel Nobelovy ceny za nic, nejenže za sebou zanechal hořící Blízký východ a severní Afriku, ale na domácí půdě také nejvypjatější rasové konflikty posledních desetiletí. To jsou paradoxy, co? Pozitivní diskriminace (protlačování menšin na úkor většiny, v Americe dohnané do naprostých extrémů) je cesta do pekel. My, konzervativci, to víme.

Česká televize bije na poplach! To, co se stalo v Americe, totiž že lidé zvolili toho „nesprávného“ kandidáta, by se mohlo opakovat v Evropě! Vždyť ta Le Penová má účet u ruské banky, protože francouzská jí odmítla půjčit. Vždyť ten Hofer si klidně odjel do vánoční Moskvy, místo aby slavil pravé multikulturní bezstromečkové „prázdniny“ v Berlíně. Takže pozor, až si budete lámat hlavu, jak je možné, že lidé dostali rozum a zvolili Wilderse v Nizozemsku, Le Penovou ve Francii, Svobodné v Rakousku a Václava Klause ml. v Česku, dejte si hned studenou sprchu a desetkrát si zopakujte: „To né, to nebyla demokracie, to byl Putin.“ Hned se budete cítit mnohem lépe, až evropsky!

Když se dívám z okna, musím se ptát: Jak je to možné? Vždyť nám hrozí vyhynutí, planeta se otepluje. Al Gore, další nositel Nobelovy ceny za nic, předpovídal roztání ledových čepiček po roce 2014 a NASA v roce 2016 reportuje, že je tam více ledu, než kdy jindy. Tady něco nehraje. Všude sníh, radost z lyžování a dětských koulovaček, apokalypsa se nekoná. Kdo za to může? To byl určitě Putin!

Vyšlo na eportal.parlamentnilisty.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele.

reklama

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: Tatínkovo výročí

15:22 Jiří Weigl: Tatínkovo výročí

Letos v pátek 12. dubna by bylo mému otci 100 let. Zemřel velmi mladý v roce 1963, bylo mu 39 roků. …