Lukáš Lhoťan: Černoch (Úsvit) kritizuje Okamuru za to, že varuje před islámem

29.01.2016 18:17

Lidé se mne občas ptají, proč nevěřím Bloku proti islámu. Inu dokud tam budou mít hlavni slovo podivní politici typu Bárta, Volfová či Černoch, tak toto hnutí vidím jen jako další pokus jak obelhat českého občana a voliče.

Lukáš Lhoťan: Černoch (Úsvit) kritizuje Okamuru za to, že varuje před islámem
Foto: Archiv Lukáše Lhoťana
Popisek: Lukáš Lhoťan

K tématu Volfové a toho, jak ji nevadilo být ve straně, jejichž kampaň byla financována muslimem a tento muslim za tuto stranu kandidoval. Přitom ta strana tvrdila, že je proti islámu, jsem napsal v předchozích letech více textů zde na blogu.

O tématu podivného financování aktivit Bloku proti islámu a možného propojení na lidově řečeno mafii kolem Víta Bárty psali již jiní blogeři zde na blogu a i Tomio Okamura se o tom rozepsal, proč ho jeho vlastní lidé podrazili. (Podrobnosti zde)

Ovšem o postavičce vlivného člena Úsvitu - národní koalice, a tedy i Bloku proti islámu – pana Marka Černocha toho ještě moc známo není. Tedy kromě jeho neuvěřitelného obratu v názorech. Marek Černoch je označován za hlavní postavu puče proti Tomiovi Okamurovi a spekuluje se o něm jako o faktickém vládci v straně Úsvit – národní koalice.

Jeho roli v politických bojích a kšeftech kolem Tomia Okamury se rozepisovat nebudu, osobně mne to ani nezajímá. Co mne ovšem zajímá je neuvěřitelný názorový obrat pana Černocha, který nastal prakticky přes noc – ve chvíli, kdy se maskotem a hlavní tváři podivného slepence malých pofidérních stran stal kolegy bloger Martin Konvička.

Pan Černoch totiž útočil na Okamuru a kritizoval ho za Okamurovy názory na islám! Prý Okamura je extremista říkal Černoch mediím, hlavním tématem Úsvitu není islám a imigrace, to jen Okamura blbne a dnes?

Dnes má pán Černoch extremističtější názory na islám a imigraci, než jaké měl Okamura a dokonce je téma imigrace a islámu jediným tématem Úsvitu – národní koalice o kterém slyšíme v mediích! Jaká to změna, když předtím Černochovi vadilo, že Okamura kritizuje islám a imigraci.

Jediný rozdíl dnes mezi Okamurou a Černochovou partou je v tom, že Okamura kritizuje i soužití s romskou menšinou (lidově Cikány), to naopak Černochová parta v čele s Konvičkou hlásá, že romská komunita je spásou Čechů před islámem.

Osobně nepodporuji a nevěřím ani Okamurovi ani Černochovi, ale přijde sprosté od Černocha a jeho party, že straší dne Čechy islámem a imigraci, když ještě před pár měsíci jim to nevadilo a naopak nadávali na Okamuru, že to téma vytáhl jménem Úsvitu na veřejnost.

No jo, ale dnes se Černoch a spol. potřebuji udržet v politice u korýtka a jejich maskotem a nadějí na udržení u politických korýtek se stal Konvička, takže musí prudce změnit názory a veřejnou prezentaci a být více vidět a slyšet než Okamura. Jen se děsím toho, až toto divadlo praskne a my Češi budeme v Evropě opět za vychcané podvodníky, protože podivný Černoch se stylizuje do role jednoho z mluvčích českých odpůrců islámu i na mezinárodní scéně.

Psáno pro blog.idnes.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…