Lukáš Lhoťan: Češi nechtějí vzdělané křesťany, tak dostanou nejspíše nevzdělané muslimy

21.02.2016 9:51

Česko bere první lidi z tisíců afrických a islámských imigrantů, kteří mnohdy nemají ani pořádné základní vzdělání. Naopak vzdělaní, a nám kulturně blízci arabští křesťané, dostali od části české společnosti a TV Primy vzkaz: Zde u nás není pro křesťany vhodné a přátelské místo pro život.

Lukáš Lhoťan: Češi nechtějí vzdělané křesťany, tak dostanou nejspíše nevzdělané muslimy
Foto: Archiv Lukáše Lhoťana
Popisek: Lukáš Lhoťan

Na Idnes.cz vyšel článek „Česko začalo jednat o přesídlení prvních 30 uprchlíků z Itálie a Řecka“ v němž se píše: „Česká republika začala jednat o přesídlení prvních 30 uprchlíků, kteří do Evropy přišli přes Řecko a Itálii. V pondělí to uvedlo ministerstvo vnitra. Do konce roku 2017 by podle přijatých kvót mělo Česko přijmout celkem 2 691 běženců.“

Jaké je složení těchto běženců? Z dostupných zpráv je zřejmé, že jde vesměs o převážně lidi z muslimských zemí a s minimálním vzděláním. Na eurabia.cz vyšel článek o analýze německých odborníků. Píše se v ní, že:
Složení uprchlíků podle vzdělání je:
Uprchlíci s vysokoškolským vzděláním - 5 %
Uprchlíci s žádnou profesní kvalifikaci - 87 %
Pak se ještě dočteme, že:
První dva roky po příchodu do Německa je 90 % uprchlíků bez práce, po 5 letech je bez práce stále ještě 50 % uprchlíků!

Tedy je vidět, o nás asi čeká, jakmile do České republiky dorazí první uprchlíci z kvót přerozdělovaných z EU. Nevěřím, že půjde pouze o těch 2 691 osob. Mnozí politici z ČSSD již dali najevo, že nechtějí přijmout pouze tisíce lidí, ale rovnou desítky tisíc! Jaká asi bude jejich úroveň vzdělání ukazuje výše uvedená německá statistika.

K tomu všemu ještě nezapomeňme na to, že tyto tisíce běženců příjme naše země do náruče levicových neziskových organizací, které si tak zajistí příliv nejen obrovských finančních částek, ale i potencionálních muslimských voličů.

A teď si to dejme do souvislosti se soukromým projektem Nadačního fondu Generace 21, který není vůbec financován ze státních peněz, jak se mylně někteří domnívají. Tento projekt pomáhá zachránit z muslimských oblastí pár stovek křesťanů, kteří mají středoškolské či vysokoškolské vzdělání a kteří mají zájem se zde integrovat. To že televize prima s muslimským tlumočníkem udělali hrubou manipulaci a lživou reportáž, kterou pak ještě umocnili dalšími reportážemi již nevypadá tak nevině, když to zasadíte do kontextu, že celý projekt přesídlení křesťanů z muslimské země, kde čelí teroru ze strany muslimů, ohrožuje hlavně projekty levicové lobby a muslimů na přesídlení milionu muslimů do Evropy. A samozřejmě i jejich minimálně stamilionové příjmy ze státního rozpočtu či EU.

Asi málokdo z těch kdož dnes pod vlivem lživých reportáži Primy útočí na křesťanské uprchlíky si uvědomuje, že kdyby byl projekt Nadačního fondu Generace 21 úspěšný, tak by zpochybnil levicový koncept přesídlení tisíců muslimů a financování levicových neziskových organizací. Protože to co Nadační fond Generace 21 dělá za zhruba 15 milionu korun od soukromých dárců, tak na to levicové neziskové organizace požaduji od českého státu mnohonásobně větší částky peněz!

Je až zarážející, jak nadšeně televize Prima opakovaně lhala a opakovaně vytváří nenávistnou kampaň proti křesťanům. A to vše za pomoci muslima, kterého jeho bývala žena Marta Albahri obviňuje z toho, že je napojen na islamistické struktury a je to radikální muslim nenávidějící křesťany. Nemám rád konspirace, ale tady u televize Prima fakt něco moc smrdí ….

Mimochodem i překladatel televize Prima Adam Homsi potvrdil, že Prima v první reportáži lhala, když dala vyjádření křesťanského uprchlíka jako odpověď na nabízené byty jihlavskou radnici. Jenže to už málo koho z obhájců lži Primy zajímá …

Nakonec vlastně televize Prima a ti co její lež hájí, si od levicových aktivistů zaslouží nejvyšší ocenění, protože za ně dělají špinavou práci …. A jak píše idnes.cz, tak první desítky (nejspíše muslimů) z tisíců běženců mohou přijet a začít plnit kapsy levičáku dotacemi a budoucí řady voličů české levice.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: Konec kauzy Vrbětice

15:22 Petr Hampl: Konec kauzy Vrbětice

Denní glosy Petra Hampla.