Lukáš Lhoťan: Kritiky islámu zavírat, ale pomoc ilegální imigraci oceňovat – politika Pelikána a Sobotky

20.11.2015 18:00

Ministr za hnutí ANO, Robert Pelikán, si stěžuje, že máme v ČR svobodu slova. Prý bychom měli zavírat občany za odmítání islámu. Naopak pana ministra nijak nevzrušuje pomoc ilegálním imigrantům – přitom je to trestný čin.

Lukáš Lhoťan: Kritiky islámu zavírat, ale pomoc ilegální imigraci oceňovat – politika Pelikána a Sobotky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Premiér Bohuslav Sobotka

Rozumějme, pan ministr Pelikán hovoří bruselštinou, neboli politický korektně, kritici islámu a odmítači islámu, jsou souhrnně označení panem ministrem za lidi šířící nenávist k islámu. A měli by tedy být zatčení polici, odsouzeni a uvězněni.

Osobně mne postoj pana ministra nepřekvapuje. Na rozdíl od jeho bratra konvertity k islámu Petra Pelikána, který je mnohem lidštější a má větší smysl pro svobodu slova, se pan ministr Pelikán potatil. Jak zasvěcení vědí, byl do české vlády přiveden syn předního soudruha a komunistického kádrováka. Jak mne jeden čtenář mého blogu upozornil, tak otec ministra Pelikána, pan Dragutin Pelikán, byl kádrovák na studiu práv a vyhazoval nespolehlivé osoby. Inu syn se asi potatil a jeho marxismus dostal lidskou tvář.

Co by ovšem mělo zajímat nás všechny je fakt, že české zákony mají mnohem zajímavější paragraf. Jde o  340 paragraf trestního zákona v části 2 hlavě X. dílu 4 z 40/2009 sbírky zákonů a říkající:

Organizování a umožnění nedovoleného překročení státní hranice

(1) Kdo pro jiného organizuje nedovolené překročení státní hranice nebo jinému umožní či mu pomáhá nedovoleně překročit státní hranici nebo jinému po nedovoleném překročení státní hranice umožní či mu pomáhá přepravit se přes území České republiky nebo takové přepravení organizuje, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta nebo zákazem činnosti.

(2) Odnětím svobody na šest měsíců až pět let, propadnutím majetku nebo peněžitým trestem bude pachatel potrestán,
a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 jako člen organizované skupiny,

(5) Příprava je trestná.

Možná by stálo za to začít upozorňovat českou policii na ty osoby, které pomáhají ilegálním migrantům (politický korektně řečeno uprchlíkům) překračovat naše hranice a přesunovat se směrem dále do dalších zemí EU. Tento zákon by vlastně šlo použít i proti těm, kdo takovou pomoc organizují i v dalších zemích EU ….

Jenže to se nestane. Děje se přesný opak, český premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD) se setkal se zástupci organizací, jenž pomáhají ilegálním imigrantům v jejich snaze dobýt Evropu. A za tuto jejich činnost jim poděkoval.

Takže se ti kdož porušují naše zákony a pomáhají ilegálním imigrantům, mohou těšit bezpečí před postihem a dodržováním zákona o Organizování a umožnění nedovoleného překročení státní hranice, protože je podporuje sám premiér této země!

Ano, v roce 1989 byl svržen komunistický režim, ale samotnými komunisty a marxisty, aby mohli své sny o zničení Evropy naplnit v dnešní Evropské unii a česká vláda jim v tom asi s nadšením sama pomáhá ….

O snu marxistu, zničit Evropu skrze masové přistěhovalectví, píši ve své knize Eurabia - mýtus nebo realita budoucnosti? Více podrobnosti zde.

Parlamentní listy píši o ministru Pelikánovi v tomto článku, odkud cituji:

V tomto směru na svém Facebooku zavzpomínal Petr Štěpánek, glosátor, někdejší místopředseda RRTV a člen ODS, na vlastní rodinný příběh. „Dragutin Pelikán, docent marxismu-leninismu na katedře vědeckého komunismu, byl člověk, který po Vítězném únoru na Právnické fakultě Univerzity Karlovy napráskal mého otce. Udal ho za to, že je buržoazního původu,“ vzpomínal. Štěpánkův otec, nadějný jurista, tak skončil jako přidavač na stavbě.

„Dragutin, jenž mezitím udělal akademickou i stranickou kariéru, nejdříve dělal, že Frantu nevidí. Pak ho ale rychle zatáhl do své kanceláře a spustil vodopád slov: „Franto, promiň! To víš, byli jsme tenkrát kluci. Kácel se les a lítaly třísky.“ Táta mu tenkrát odpověděl: „Ano, byli jsme kluci, ale mě to stálo dvacet let života,“ zakončil své vyprávění Štěpánek.


Trestní zákon s paragrafy zde.

Premier české vlády Sobotka se setkal s představiteli organizací pomáhajících ilegalním imigrantům. Fotografie z jeho profilu na Facebook jsou dostupné zde. Raději si je stáhněte, než je poskoci premiera odstraní!

Vyšlo na eurabia.parlamentnilisty.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: Pohřební řeči k Ukrajině

15:49 Jiří Paroubek: Pohřební řeči k Ukrajině

Minulý čtvrtek jsem si pustil, tak jako každé ráno při cvičení, ČT24 a vyslechl jsem mj. vysvětlení …