Lukáš Lhoťan: Máme co jsme chtěli. „Islám už je v Bruselu hlavním náboženstvím“

30.04.2016 20:57

Postupná islamizace Evropy je nejvíce vidět v hlavním městě Evropské unie – Bruselu. V městě již muslimové tvoří největší část společnosti. Odvahu říci to měli Vatikánský rozhlas a belgický primas.

Lukáš Lhoťan: Máme co jsme chtěli. „Islám už je v Bruselu hlavním náboženstvím“
Foto: Archiv Lukáše Lhoťana
Popisek: Lukáš Lhoťan

Článek „Islám už je v Bruselu hlavním náboženstvím, varoval nový belgický primas“ byl zveřejněn na webu Novinek.cz a jen dokresluje to, co již mnozí z nás vědí. Mrzí mne to, ale musím to říci, naše společnost má co chtěla.

Od dob francouzské revoluce pracovali socialisté, ateisté a další nekřesťané na tom, aby v Evropě vymýtili nebo aspoň radikálně oslabili křesťanství. Modlou společnosti se stalo užíváni si teď a tady, logicky to vedlo k tak radikálnímu poklesu porodnosti, že od poloviny 20. století musely evropské vlády řešit nedostatek pracujícího lidu dovozem dělníků z mimoevropských zemí – převážně muslimských.

Samozřejmě pod vlivem ideologie marxismu, ateismu a tzv. Abrahamovských náboženství si naši evropští vládci mysleli, že islám dokáži zničit stejně, jako se jim to daří s křesťanstvím. Jenže ohá, on ten islám je jiný než křesťanství, je radikálně agresivní a netolerantní. A než to mnohým evropským vládcům došlo, některým to nedošlo doteď, tak mají islamizovanou Evropu.

Ano, naše společnost má co chtěla. Nemá zde křesťanskou společnost, ale vymírajíci ateistickou a „něcistickou“ společnost, kterou stále více drtí islám. A nemyslí si, že by ten tlak islámu vedl k návratu ke křesťanství, jak si blahově myslí někteří křesťané. Naopak islám je svou agresivitou, netoleranci a jednoduchosti tak přitažlivý, že táhne více než jiné náboženství a filozofie.

Nejhorší je, že u nás to ještě není vidět. Naše společnost žije v bublině, kdy díky komunismu lidé mají dojem, že problémy s islamizaci Evropy se nás ještě tak moc netýkají. V knize Eurabia – mýtus nebo realita budoucnosti? Popisuji, jak muslimové dokáži využít institucí Evropské unie k tomu, aby demokratickou cestou dobyli i zbytek doposud bez výraznější muslimské populace žijící části EU.

Možná nejlepší komentář k dnešní naši situaci napsala redakce Neprojdou NO pasaran:

„Zatímco se Konvička s Hampl hádají s Volfovou a Lidínským a ti zase brojí proti Okamurovi, Fialovi a Babišovi, z Čech se pomalu stává trasa pro muslimské migranty. Lidé začínají být po dvou letech neustálého žvanění o migrační krizi a žádných řešení otupělí.“ Zdroj.

Psáno pro blog.idnes.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…