Lukáš Lhoťan: Ministryně školství neví, co se děje na jejím ministerstvu, nebo lže?

12.12.2016 21:20

Ministryně školství Valachová vydala tiskové prohlášení v němž popírá, že by v českých školách byl zvýhodňován a propagován islám. Jenže buď nemá přehled co se v českých školách děje a nebo výslovně lže.

Lukáš Lhoťan: Ministryně školství neví, co se děje na jejím ministerstvu, nebo lže?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministryně školství, mládeže a tělovýchovy Kateřina Valachová

Ministryně Valachová napsala, že:

V posledních dnech se znovu objevil pokus namluvit české veřejnosti, že MŠMT podporuje či dokonce přikazuje "zavádění islámu" do našeho školství. Je to samozřejmě podlá lež. V této souvislosti ale cítím potřebu zdůraznit, že všechny změny v našem školství pokračují v masarykovské tradici školství sekulárního. To tedy znamená, že na ministerstvu školství nebudu podporovat "zavádění" žádného náboženství do běžné výuky - tím méně islámu. Jsme země s křesťansko - židovskou kulturní tradicí, na které stavíme a které si vážíme. Pokud tedy lze hovořit o přítomnosti náboženských prvků v našem školství, jde o prvky související s českou historií. Co se výuky o islámu týká, samozřejmě musí škola poskytovat žákům a studentům v rámci dějepisu, občanské výchovy a dalších předmětů informace o jeho existenci, dějinách a vývoji, ale to stejné platí o budhismu či například hinduismu. MŠMT bude školy proti lžím a šíření poplašných zpráv chránit a situaci konzultovat také s Policií ČR.

K tomu nezbývá než dodat, že se jedná o dobře napsané PR, který ovšem popírá sebe sama. Paní ministryně by měla odpovědět na otázku, proč v české škole říkají pouze věci o islámu neutrální či pozitivní? Proč neseznamují české studenty i s negativními aspekty islámu? Proč si d škol v rámci multikulturní výchovy zvou pouze muslimy a ne bývalé muslimy? A mnoho dalších podobných otázek.

Ještě za větší sviňárnu od paní ministryně považuji její tvrzení, že stejně jako islámu i budhismu či hinduismu se věnuje v českém školství stejné množství času. To už je snadno prokazatelná lež. Podívejte se na množství multikulturních programů různých neziskových organizací a podívejte se, kolik času věnují tématu islámu a jeho prezentace v českých školách a kolik věnuji času prezentaci dalších náboženství a kultur?

Paní ministryně Valachová si může vyhrožovat postihem a pronásledováním kritiků propagace islámu v českých školách jak chce, ale pokud někdo prezentuje v českých školách islám pozitivně či neutrálně a vynechává i negativní části, zve si do školy muslimy propagující islám, tak je to prostě propagace islámu v české škole, byť to pojmenuje ministerstvo školství a neziskovky občanskou výukou či výukou k multikulturalismu.

Ne paní ministryně Valachová a podobní neomarxisté z ČSSD, nevím jak ostatní, ale já se vaším vyhrožováním nenechám zastrašit. Naopak vidím, že když upozorňuji rodiče na to co se děje v českých školách, tak vy jste rozzuření doběla, že Vám a vaším islamistickým spojencům škodím na důležité kulturní frontě. Jistě asi stejně jako vaší neomarxističtí spojenci v EU chcete jednou prosadit věkovou hranici pro voliče na 16 let a díky vymývání mozku dětem ve škole propagaci multikulturalismu a islámu tak budete mít svou voličskou základnu zmanipulovaných dětí jistou ...

Jenže mne neumlčíte. Byl jsem svědkem x návštěv českých školách v mešitě Brno, či muslimů na školách, kde muslimové se souhlasem učitelů rozdávali dětem propagační materiály jenž lžou o židovství, křesťanství a Evropě. Byl jsme svědkem multikulturních programů prováděných na českých školách neziskovými organizacemi, které si zvaly přední české islámské extremisty (Sáňka, Alrawi, Oukla ...) k prezentaci islámu a oni tam islám PROPAGOVALI!

Ukázka propagace islámu mezi dětmi v Opavě ZDE

Tedy ministryně Valachová buď nemáte přehled co se českém školství děj nebo lžete a vyhrožujete, ale co čekat od neomarxistky?

Web vytvořený českými islámskými extremisty zve děti k návštěvě mešity:

Děti ze ZŠ/SŠ a mateřské školy Kavčí Hory navštívily mešitu a muslimské přednášky o islámu (fotografie zveřejněná na webu školy Kavčí Hory):

Šéf českých muslimů a známy islámský extremista Alrawi přednáší školákům v Opavě (zdroj fotografie islámský extremistický web):

Vyšlo na euportal.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…