Lukáš Lhoťan: Probudí se konečně Švédové a povstanou proti multikulturnímu režimu?

12.10.2016 20:30

Švédská policie nepopřela, že ve městě Visby došlo k skupinovému brutálnímu znásilnění švédské invalidní ženy skupinou uprchlíků. Policie pouze vyzývá ke klidu a podezřelé uprchlíky propustila na svobodu.

Lukáš Lhoťan: Probudí se konečně Švédové a povstanou proti multikulturnímu režimu?
Foto: Archiv Lukáše Lhoťana
Popisek: Lukáš Lhoťan

Zprávu již v češtině přinesl web Novinky.cz v článku "Zpráva o hromadném znásilnění vozíčkářky v uprchlickém táboře vyvolala ve Švédsku nepokoje". A nemá se smysl ji více zabývat, v posledním roce jsme totiž už slyšeli tolik o sexuálním násilí a teroru ze strany uprchlíků v jednotlivých evropských zemích, že už jsme asi z toho unaveni.

Před pár dny jsem seděl na pivě v restauraci na pražském Hlavním nádraží a poslouchal osobní zkušenost jednoho Čecha, který ve Švédsku žije od svého dětství a nebylo to radostné vyprávění. Jeho popis situace ve Švédsku mi připomněl vyprávění jiného mého kamaráda, který zažil komunismus a bylo to víc než podobné.

Oba popisovali stejnou atmosféru ve společnosti, strach běžného občana říci veřejně svůj názor, nesouhlas se systémem, ale strach dát to najevo, protože Vás za to vyhodí z práce a pokud Vás to nepoučí, tak můžete skončit ve vězení. Společenské hanobení názorů a lidí nesdílející názor režimu je samozřejmostí a perzekuce příliš hlasité protirežimní opozice v souladu se zákonem je taktéž běžná.

Člověka až zamrazí, že jeden z mých přátel popisuje situaci v totalitním komunistickém Československu a druhý popisuje realitu v údajně svobodném, demokratickém, ale multikulturním Švédsku a přesto rozdíl mezi oběma režimy prakticky už neexistuje, přesněji řečeno se postupně zmenšuje s tím, jak švédští neomarxisté utahuji šrouby a dělají vše proto, aby v případě, že by se občané probudili, tak nebyli schopni ve volbách podpořit ty, kteří chtějí zastavit multikulturní totalitu.

Například se levice s pravicí domluvila, že nebudou volby do roku 2022 minimálně, aby se náhodou nemohli dostat k moci odpůrci multikulturalismu a imigrace. Web česká justice o tom píše: Švédská vláda zrušila plánované předčasné volby, které se měly uskutečnit v březnu 2015, a vládní strany uzavřely s částí opozice opoziční smlouvu až do roku 2022. Ujednání mezi rozhodujícími politickými stranami o zajištění stability vládnutí až do roku 2022 se nazývá Prosincová dohoda a je založeno na dohodě o hlasování o rozpočtech na příští roky. Švédská vláda zrušila jarní volby po dohodě mezi vládnoucími sociálními demokraty a Zelenými a čtyřmi středopravými stranami sdruženými v bloku Aliance. Zdroj.

Podobně se odehrává i situace v sousedním Rakousku, kde má člověk dojem, že vládnoucí levice a pravice dělají vše proto, aby nebyl prezidentem zvolen odpůrce multikulturalismu a imigrace.

Položme si teď otázku, jak se tohle mohlo stát? Jednoduše, Švédové podcenili význam pronikání neomarxistů do politiky a státní správy a než si to uvědomí, tak už asi nebudou mít ani šanci tomu zabránit. Byli spokojeni v bohatém sociálním systému a nezajímali se o politiku a tohle je ovocem jejich nezájmu.

A co to pro nás znamená? Znamená to, že pokud budou Češi, Moravané a Slezané stejně blbí, jako Švédové, tak dopadnou úplně stejně. A nehodlám zde slovičkařit a nesnažit se neurazit těch zhruba 70% naších spoluobčanů, kteří k volbám nešli a politika je nazajímá, protože právě tím, že k volbám nešli se chovají stejně idiotsky, jako se chovali Švédové a proto můžeme dopadnou úplně stejně.

Ale ano, rozumím i tomu proč nešli k volbám, nezajímá je politika, máme štědrý sociální systém a máme se prostě dobře, mnohem lépe, než se z toho věčného českého ztěžování zdá. A právě proto můžeme skončit jako Švédové. Platon prý kdysi řekl, že: "Nakonec vám budou vládnou ti nejneschopnější z vás. To je trestem za neochotu podílet se na politice."

Závěrem bych rád upozornil na veřejné prohlášení jednoho z nejvyznamnějších českých státních úředníku, který se věnuje problému imigrace a který jasně řekl, že zde nejde o uprchlíky, ale ekonomické migranty a popsal situaci jasně, nevznikla v roce 2015, ale trvá již několik let a podporují ji neomarxisté z Bruselu, video zde.

Pro mne osobně je smutné, že představitelé EU, tedy ne pouze levice, ale i pravice, o problému již veřejně víc jak rok debatují a co udělali skutečně proti tomu, aby proud imigrantů zastavili? Nic! Obávám se, že varování jenž jsme popsal ve své knize Eurabia - mýtus nebo realita budoucnosti? Se naplňuje, politické elity EU nemají zájem imigraci zastavit, maximálně ji chtějí dostat pod kontrolu...

Psáno pro blog.idnes.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …