Lukáš Lhoťan: Tisíce tureckých muslimů slavily vítězství islámské agrese

29.05.2016 7:34

Idnes.cz zveřejnil článek o oslavách tureckých muslimů, kteří v Istanbulu slavili dobytí města muslimy a zničení křesťanského státu. Oslavy se odehrály před budovou kostela, který vítězní muslimové proměnili v mešitu.

Lukáš Lhoťan: Tisíce tureckých muslimů slavily vítězství islámské agrese
Foto: Archiv Lukáše Lhoťana
Popisek: Lukáš Lhoťan

Ano, toto je důkaz islámské (ne)tolerance.

Článek „Muslimové slaví výročí pádu Byzance. Z chrámu Hagia Sofia chtějí mešitu“ si můžete přečíst na idnes.cz zde. Již v knize Ježíš Kristus a islám jsem popsal základní dogma islámu, kterým je šíření islámské nadvlády mírově, tam kde to jde, a za použiti násilí, tam kde to nejde. Už Mohamed řekl, že mu Alláh přikázal bojovat za to, aby Alláhovo slovo (korán) vládlo nad celým světem (sbírka 40 Mohamedových výroků od Nawawiho vydaná Islámskou nadaci v Brně).

Jenže bohužel naši spoluobčané jsou vesměs stále slepí a hluší. Myslí si, že varováni před agresivitou islámu je nadsazené, že se přehání. Již za pár desetiletí se budou dnešní mladí moci přesvědčit, kdo měl pravdu, jestli lidé jako já nebo ti co nebezpečí islamizace bagatelizují.

Pro Řeky a křesťany je muslimská oslava dobytí Konstantinopole, kterou pak muslimové přejmenovali na Istanbul, citlivou otázkou a je to asi takové, jako by dnes Němci slavili 15 březen 1938, tedy den kdy nás okupovala Německo.

Muslimové organizováni pod praporem Osmanské říše dobývali poté postupně Balkán až došli na Slovensko a podnikali nájezdy na Moravu. Při těchto nájezdech vraždili, plenili, znásilňovali a odvlékali do otroctví desítky tisíc Moravanů a Valachů. Přítrž jejich řádění na Moravě a Slovensku učinila až koalice vedena katolickým polským králem.

Dnes je situace mnohem horší, protože muslimové nedobývají Evropu mečem, jako za Osmanů, ale imigraci, porodností a hlasováním ve volbách. Aktivně jim v tom pomáhají mnozí Evropané, ateisté i křesťané, velice dobře to popsal bývalý muslim Alí Sína v článku "Pátá kolona spojenců islámu mezi námi", zde.

Psáno pro blog.idnes.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: Lhali nám před lety, nebo nám lžou dnes?

11:34 Jiří Paroubek: Lhali nám před lety, nebo nám lžou dnes?

Ti, kteří ovládají náš svět, a tím i naše životy, spoléhají na krátkost a nedokonalost naší paměti. …