Marcel Winter: Žádáme vyšetření odmítání pomoci při záchraně životů dvou vietnamských chlapců

04.08.2018 12:39

Ve zpravodajství televize Prima vypověděly dvě svědkyně, že personál koupaliště na jezeru Lhota u Prahy odmítal pomoc při záchraně životů dvou vietnamských chlapců i když je o to zoufalé matky žádaly.

Marcel Winter: Žádáme vyšetření odmítání pomoci při záchraně životů dvou vietnamských chlapců
Foto: archiv MW
Popisek: Marcel Winter

Ve zpravodajství televize Prima vypověděly dvě svědkyně, že personál koupaliště na jezeru Lhota u Prahy odmítal pomoc při záchraně životů dvou vietnamských chlapců i když je o to zoufalé matky žádaly. Také obě svědkyně uvedly, že personál urážel Vietnamce a tykal jim. Stejné důkazy zveřejnil i web Blesk.cz. Zřejmě si personál koupaliště na jezeru Lhotka myslí, že když poslanec Zaorálek paušálně označil Vietnamce za zločince, tak nemusí Vietnamcům ani při záchraně života dvou sedmiletých chlapců okamžitě pomáhat. Vietnamci nejsou zločinci, ale neochota zachránit jejich dvě děti před utonutím zločinem je! Žádáme, aby Policie ČR tento xenofobní a odporný lidský hyenismus vyšetřila a viníci, aby byli předáni soudu k potrestání. Tato neochota pomoci Vietnamcům při záchraně života jejich dětí se již nikdy nikde nesmí opakovat!

Marcel Winter
Čestný předseda a tiskový mluvčí Česko-vietnamské společnosti

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…