Marcela Čechová: Můžeme být pyšní na naši mladou generaci?

18.11.2016 12:23

Ó, zajisté. Jak nebýt pyšní? Podívejte se třeba na dnešní Ameriku, jak mladí, nudli ještě u nosu, statečně protestují proti tomu hroznému Trumpovi, který si osobuje právo být prezidentem. Že byl předtím plnoprávně zvolen? Že sama Clintonová mu gratulovala a že měl docela civilní rozhovor s Obamou? Co je nám do toho, odpovídají dívenky ve věku před první menstruací. My protestujeme! My ho nechceme! My chceme Hilary!

Marcela Čechová: Můžeme být pyšní na naši mladou generaci?
Foto: donaldjtrump.com
Popisek: Donald Trump

Proč? Nedokáží říct, prostě jsou z rodu dětiček, kterým se nikdy nikdo neodvážil nic odmítnout. Jsou z generace, která je zvyklá si všechno vydupat. Nevědí nic a strašně je překvapilo, že jejich volba tentokrát padla vedle. To nesnesou. Mužští mazánkové najdou ještě únik v alkoholu a ve fotbalu, ale s rozmazlenými holčičkami je problém. Nejsou schopny se zamyslet a přijmout porážku a budou ještě dlouho kopat kolem sebe. Prostě jsou to vzteklé děti.

Nejsměšnější z nich, kterou nám v australské TV ukázali, byla malá holčička, jakou by se ani Mohamed Prorok neodvážil deflorovat. Usedavě plakala do TV kamer, že Trumpa za prezidenta nechce. A ne! A ne! A ne! Neukazovali ji celou takže nevím, jestli taky přitom dupala nožíčkama. Kdybyste se jí zeptali, kdo je Trump, nebude to vědět. Ještě před krátkým časem o něm neslyšela. A kdybyste se zeptali její mladistvé maminky jaké změny v jejím životě konkretně nastanou až zmizí z obzoru Obama i Clintonka, ukáže se, že je také z rodu rozmazlených idiotů. V poslední době jsem s napětím sledovala politické znalosti americké mládeže a musím říci, že jsou téměř nulové. Názorný příklad: Na newyorské ulici ulici stojí reportér a ptá se mladých děvčat v teenage věku jestli vědí co je džihád a co jim přinese. Ani jedna nich neví. Reportér se táže dál: Vědí, že Hilary Clinton prohlásila, že džihád nikoho neohrožuje? Tak nás taky ne,“ zní odpověď.

Prostě jsou to vzteklé, špatně vychované děti. Před pár lety by dostaly párkrát na zadek a bylo by ticho. Takhle poteče krev. Už teče, vzteklé děti jsou nejen neznalé ,co se týče jakýchkoliv vědomostí o politice a o historii Ameriky, ale navíc jsou záměrně zneužité levicí k vyrábění nepokojů. V Americe ještě dlouho nebude pokoj. Teprve nyní si celý levičácký svět uvědomil, že s Obamou a s Clintonovou odcházejí i všechny plány udělat z Ameriky marxistickou zemi. Jsou šílení obavami a vztekem a udělají cokoliv aby nemohl uskutečnit to, co slíbil. Ještě nikdy v historii Ameriky nedošlo k podobnému střetu.Teď jen bude záležet na každém z těch, kdo volili pro Trumpa, zda si ho také dokážou ubránit. Clintonova mládež je schopná i zabíjet.

Svoboda a demokracie především znamenají ukázněnost

Bohužel Australané, i když mají vládu, která si říká konservativní, konzervativní není. Australská media po celou dobu amerických voleb zůstávala tvrdě na straně levice. O Trumpovi jsme neslyšeli v našich mediích jediné vlídné slovo. Hned jak byl zvolen, začalo i v Austrálii peklo - mládež, universitně socialisticky zpracovaná, začala řádit. Byly protesty v Melbourne i v dalších australských městech, pálily se vlajky jak americké, tak i domácí. Nikdo z dospělých nevystoupil a neřekl jim jak se věci mají, že svoboda a demokracie především znamenají ukázněnost.

Konzervativní strana, vedená panem Turnbullem, se i po Trumpově zvolení zachovala mimořádně odporně. Všichni víme, že se nutně potřebujeme zbavit „uprchlíků“ na Manus Islandu i na Nauru. Jsou to lidé, které za žádnou cenu nepřijme zpátky ani jeden muslimský stát. Jedině snad koupit každému z nich padák, naložit je do letadla a shodit dolů nad Mekkou. Vyplatilo by se to, stojí nás biliony dolarů ročně. Teď se naskytla možnost- americký prezident Obama projevil zájem. Vezme si je do Ameriky! Kdo je zdědí za těch pár týdnů kdy Obama konečně odejde? Nu přece Donald Trump! Komu budeme spílat rasistů a plakat nad jejich osudem? No přece Trumpovi!!

Slušnému člověku je z té špíny, která se na nového prezidenta valí, zle. Naštěstí máme i takovou mládež, která ví, oč jde, a zdá se, že že je to dost velká část. Proto smekám před každým tatínkem a maminkou, kteří mohou říct „Můj syn, moje dcera mezi to hloupé vzteklé protestující stádo nepatří!“

Autorka je krajanka z Austrálie

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…