Martin Fingerland: Účelové lhaní havlistického establismentu o znásilňování žen

23.01.2016 15:49

Silvestr v západní Evropě přinesl do většinové společnosti procitnutí. Masové násilí vůči bílým ženám, nečinnost policie, lhaní mediálho mainstreamu, kriminalizace odpůrců imigrace. Otřesy těchto hanebností se donesly i k nám a odpor k muslimské imigraci mezi běžnými Čechy ještě vzrostl.

Martin Fingerland: Účelové lhaní havlistického establismentu o znásilňování žen
Foto: Archiv TZ
Popisek: Europoslanec Tomáš Zdechovský navštívil uprchlický tábor na Sicílii

To přirozeně vylekalo havlistický establishment a ten vyrazil do útoky pod oblíbenou taktikou „marginalizace problému vymyšlením jiné historky“ a „za všechno vždy mohou běloši“. Klasickou ukázkou jsou prokazatelné lži o počtu znásilněných v CR ze strany politiků establishmentu. Třeba lidovec Heller, který tvrdí, že i v CR je každý den znásilněno asi 20 osob, či relativize imigrantského násilí proti bílým ženám ze strany „prorežimních kejklířů“ jako je herečka Žilková (manželka ministra Stropnického z Babišovo hnutí ANO).

Zatímco nad obhajobou „imigrantského“ násilí  proti ženám ze strany stárnoucí nešťastnice Žilkové snad můžeme mávnout rukou se slovy „hloupá husa..“ přát jí, aby jí nepotkala osobní zkušenost oné „imigrantské přirozenosti“ (například ve formě znásilnění její dcery). U prorežimního politika Hellera z KDU-CSL musíme hájit pravdu.

Jak to tedy je s tím znásilněním v CR?! Podle policejních statistik bylo v roce 2015 v CR 569 případů znásilnění (paragraf 241 TZ). Což je méně něž 2 znásilnění za den.  Nejedná se tedy o žádný masový jev! Jak víme ze zpráv německých médií, tak v Kolíně nad Rýnem bylo více než 600 pokusů o znásilnění ze strany imigrantů za jediný večer!!!!

CR tedy rozhodně není nějakým rájem znásilňovačů, jak se nám pochybní politici, neziskovky a media snaží namluvit! Dokonce i pohlavních zneužití je u nás ročně více – v roce 2015 to bylo 638 případů. (Zde snad ještě zajímavou poznámku, že zhruba 40 procent všech pedofilních znásilnění mají na svědomí homosexuálové, kterých jsou ve společnosti pouze asi 2 procenta!! To jste ale předpokládám v České televizi neviděli a v Mladé frontě nečetli….) 

Na serverech a ve „zprávách“ feministických a gender „neziskovek“ (Persefona apod) se sice objevují informace o tom, že prý je hlášeno pouze asi 10 procent všech znásilnění. Na druhou stranu víme, že tyto organizace a jejich zaměstnanci mají své osobní zájmy a ty nám jsou při pohledu na jejich sponzory patrné. Norské fondy, EU granty, Soros fondy…. Proto si musíme položit otázku, zda vědomě situaci nezveličují jen proto, aby dále přitékaly granty na jejich účty… Věrohodné informace to tedy rozhodně nejsou… číslo znásilnění je sice možná vyšší než uvedených necelých 600 případů. Ale jistě né 10 krát!!! To by totiž implikovalo, že se imigranti v Kolíne pokusili znásilnit na Silvestra v Kolíně více než 6 000 bílých Němek!!!

Proto se musíme ptát, proč lidovec Heller (a jemu podobní) takto otevřeně lže. Znásilňuje snad potajnu sám 18 osob za den? Nebo jen účelově jako promuslimský kolaborant lže? Nebo je to jenom xenofilní neomarxistický hlupák s pervezními sexuálními sklony?

Odpověd si jistě pozorný čtenář najde sám….

Vyšlo na euportal.parlamentnilisty.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…