Martin Kohout: Bydlíte na Praze 3? Tak potom byste měli zbystřit. Ve vaší čtvrti se děje něco zlověstného

09.12.2015 12:40

Jestli bydlíte na Praze 3 v okolí parku Parukářka, pak jste si jistě povšimli podivných existencí, které se začaly pohybovat v okolí bývalé polikliniky v Jeseniově ulici.

Martin Kohout: Bydlíte na Praze 3? Tak potom byste měli zbystřit. Ve vaší čtvrti se děje něco zlověstného
Foto: mmkv.cz
Popisek: Budova radnice Prahy 3

V rozsáhlém objektu s velkým pozemkem na lukrativním místě vedle parku Parukářka původně byly ordinace praktických lékařů. Po jejich odchodu zůstal objekt bez nájemníků, až se do něj protiprávně nastěhovala tlupa squatterů. Která zde následně za velmi podivných podmínek získala pronájem od Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových, který spadá pod ministerstvo financí. Ten místo, aby ony kriminální živly (obsazení cizího majetku je u nás trestný čin) vystěhoval, pod nátlakem extremistů z vlády a Strany Zelených jejich pobyt dodatečně legalizoval v tzv. výběrovém řízení.

Podivné výběrové řízení a pronájem zdarma!

Již tzv výběrové řízení samo bylo velmi nestandardní. Údajně se přihlásily 3 subjekty. Autonomní centrum klinika (dále ACK) , Občanské sdružení Alternativa II (podle webových stránek se jedná o levicové hnutí, které jakoby z oka vypadlo individuím ze spolku Autonomní centrum klinika -  www.alternativa2.cz) a fysická osoba J.K. Ona Alternativa II ale následně z výberového odstoupila. Zda  bylo ono výběrové řízení domluveno předem a vítěz tedy dopředu jasný, to ať si čtenář domyslí sám.. Stalo se jím ono sdružení  ACK. Obdivuhodné byly i podmínky tendru. Pronájem od státu byl ZDARMA a to až do 31.3.2016. Bylo by zajímavé vidět, jaké podmínky pronájmu by získal třeba rybářský svaz, či spolek Islám v ČR nechceme.

Projekt ACK  podpořila celá plejáda "osobností" a spolků.  Namátkou jmenujme  - katolickou buznu Martina Putnu, státní zástupkyni Věru Novákovou (Ano, to je ta, která podala bonzácké trestní oznámení na antiislámského aktivistu a politika Martina Konvičku- dokonce s neuvěřitelným slovním doprovodem " Podporuji iniciativu Klinika, mimo jiné i proto, že v ní nespatřuji žádnou trestnou činnost, ale naopak projekt, který může prevenci kriminality výrazně napomoci."  Je opravdu záhadou jak to, že v naší justice mohou působit státní zástupci, kteří otevřeně podporují protiprávní jednání!!!), ex komunistka J. Šiklová, A. Rychlíková, Mladí sociální demokraté, Žít Brno a korunu tomu nasadili zaměstnanci Ústavu patologie a jakýsi Lukáš Borl, dlouhodobě nezaměstnaný anarchista..

Centrum ilegálních imigrantů, či muslimských teroristů?

Na Žižkově se začaly dít věci. Od budování marxisticko-anarchistické knihovny, po řadu komerčních koncertů extremistických levicových kapel (Kde jste se dozvěděli, že Cikáni nemůžou za vaše posrané životy..), či provozování komerční kavárny (pivo kupodivu není zadarmo ani v anarchistickém podniku). To všechno by se snad dalo strpět, ale zlom nastal s tzv. "uprchlickou krizí". Kdy se ACK aktivně zapojila do podpory příchodu ilegálních imigrantů do Evropy. V objektu se kromě sbírek pro tzv. uprchlíky a xenofilní iniciativy Hlavák, začali oni "uprchlíci" objevovat. Kupodivu se nejednalo o "před válkou" prchající matky s dětmi, ale o arabsky vyhlížející mladíky v plné síle, které by si člověk snadno  dokázal představit v černé uniformě bojovníků islámského státu.. Podle extremistů z ACK a jejich vyhlášení na sociálních sítích se prý jedná o "uprchlíky, kteří nemají kam jít. To vše prosím v době, kdy je celá západní Evropa paralysovaná muslimskými teroristickými útoky, které provedli i tzv "uprchlíci" a to za evidentní podpory muslimské komunity a tamější promuslimské páté kolony, která odpovídá typově individuím z ACK. Jako obyvatelé hlavního města si proto musíme začít klást otázky, zda se v onom objektu rovněž schovávají ilegální imigranti, či se tam dokonce pohybují potenciální muslimští teroristé..?!

Z aktivit ACK klinika je patrné, že se o žádné sociální či komunitní centrum nejedná. Naopak jedná se o sdružení, které je otevřeně nepřátelské k naší společnosti, zemi a svobodě. Ostatně o jejich "starosti o potřebné" nejlépe svědčí skutečnost, že vedle zdi objektu dlouhodobě přespávali bezdomovci. Jelikož to byly etnicky bílé osoby, tak do objektu neměly podle všeho přístup. Pro ilegální mladé muslimy se ale místo k nocování bez problémů asi vždy našlo.

Podivný přístup úřadu. Tlačí na ně neomarxisté z vlády? Nebo jde o ultra levicové rodinné klany?

Když si občané z okolí začali stěžovat na hluk a podivné "uprchlíky z Azie" odpovědné úrady začaly hrát podivnou hru, která budila dojem, že ony extremisty z ACK de facto kryjí. To je velmi podivné. Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových totiž není žádná multikulturní "neziskovka" plná naivních pseudovzdělanců z humanitních fakult a jeho zaměstnanci si nepochybně vážnost situace sami uvědomují. Ostatně nejspíš sami žijí v Praze a mají tu rodiny a tedy oprávněné obavy o jejich bezpečí. Muslimský terorista si přece oběti vybírá zcela náhodně. Proto je jejich postup, kdy ACK de facto kryjí a podporují, podivný. Vysvětlení ale možná nalezneme v současné vládě a straně Zelených. Předním "politikem" Strany Zelených a podporovatelem ACK je i jistý Matěj Stropnický, syn ministra obrany-herce Martina Stropnického a dále neomarxistické křídlo v ČSSD vedené J. Dienstbierem. Jak Dienstbier, tak rodinný klan Stropnických příchod muslimských uprchlíků do CR podporují a stejně tak podporují onu "občanskou společnost" typu ACK. Není tedy divu, že podporují i aktivity ACK a zřejmě tlačí na odpovědné byrokraty, aby aktivity ACK kryli a podporovali.  Až budou volby a tak jim to jako Pražáci nezapomeňme!!!! Ukažme jim, že chceme mít bezpečné ulici a města, bez imigrantských ghet a muslimských no-go zon!! Zatím tlačme na radnici a poslance z Prahy, aby onu ACK z uvedeného objektu donutilli odejít!

PS. ACK mezi tím vyrukovala s novou taktikou "nejlepší obranou je útok" a začala po radnici Prahy 3 požadovat další objekt v ulici Buková.. Židé podobnému jednání říkají chucpe.

Vyšlo na eportal.parlamentnilisty.cz, publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Jemelík: Poučení ze Zašové

10:14 Zdeněk Jemelík: Poučení ze Zašové

Valašská vesnice Zašová má pevné místo v mých vzpomínkách na vzdálené mládí, proto mě zaujala zpráva…