Martin Kohout: Hovořil jsem se známým od policie o kriminalitě vietnamské komunity. Nemám dobré zprávy

17.05.2017 13:32

Asi by se patřilo okomentovat právě probíhající komickou bitvu mezi dvěma pravdoláskařskými klany o moc a peníze, zvanou „vládní krize“, ale o to se postarají jiní. Podívejme se raději na zcela neobvyklý jev z mého okolí.

Martin Kohout: Hovořil jsem se známým od policie o kriminalitě vietnamské komunity. Nemám dobré zprávy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ilustrační foto

Kousek od mého pražského bydliště zavřela jedna z mnoha desítek vietnamských večerek. To bych označil za skoro paranormální jev. Jak známo čeští Vietnamci totiž dokázali vymyslet ekonomické perpetum mobile. Dokázali popřít základní ekonomické zákony. Ačkoliv naprostá většina vietnamských večerek, bister, nails studií, obchodů s veteší atd nemá žádné zákazníky, tak nikdy nekrachují. Vietnamci prostě i bez příjmů z prodeje dokáží vygenerovat dostatek zisku na pokrytí nákladů, nájmu atd… prostě zázrak. Proto je krach jedné z nich velmi neobvyklý. A to tak neobvyklý, že jsem vyhledal známého, který u pracuje u policie a má na starosti kriminalitu cizinců.

Jeho odpověď byla zábavná. „Vietnamec zkrachoval“, ptal se? „tak to je buď ve vězení, na útěku před policií,či konkurencí nebo mrtvý….“, dodal vzápětí. Hned také přidává par statistických údajů. V posledních letech bývá u nás odsouzeno za závažnou trestnou drogovou činnost zhruba 200 Vietnamců v naprosté většině k dlouholetým nepodmíněným trestům. (v roce 2015 byl prý mírný pokles, ale to bylo způsobeno, že část vietnamských drogových kriminálníků získala české občanství a jsou nyní ve statistikách vedeni jako „Češi“). Vietnamci zcela ovládají výrobu a obchod s pervitinem, marihuanou a zapojují se i do dovozu heroinu z Asie. Podle odhadů policie je přímo do výroby, prodeje a distribuce zapojeno cca 10 procent veškeré dospělé vietnamské populace! Takže ony oficiální vietnamské podniky jako večerky, bistra apod slouží pouze k „ legálnímu“ krytí jejich pobytu v ČR.

Jak takové vietnamské podnikání ve skutečnosti „vypadá“ si můžete přečíst ZDE.

Zde onen policista ještě doplňuje, že v článku zmiňovaná „osoba české národnosti“ bude s největší pravděpodobností Cikán. Vidíte, jak nám ty menšiny pěkně „spolupracují“.

Onen dotyčný mi dále říká, že za drogy by se prý u nás dala zavřít velká část Vietnamců a potvrzuje, že je to věc „kulturního rozdílu“. Naprostá většina Vietnamců si prostě myslí, že prodávat drogy českým a německým dětem je přece normální způsob obživy a cítí se dotčeni, když je policie následně stíhá….

S tím jaksi náhodu „koliduje“ skutečnost, že podle oficiálních výzkumů jsou české děti na špici v konsumaci výše uvedených drog. Jeden by se tedy mohl ptát, zda to náhodou nesouvisí právě s expanzí vietnamského „podnikání“….?

To zažilo hlavní rozmach za předchozí vlády ODS a TOP 09. Tehdy se podařilo vietnamské mafii přivézt do ČR velké množství Vietnamců, kteří údajně měli pracovat v českém průmyslu. Jistě si mnozí vzpomenete na groteskní fantastická vyjádření tehdejšího hlavního PR makera Vietnamců v CR „Zimy“, že do CR přicházejí kvalifikovaní „svářeči a zdravotní sestry“… (soudný člověk přitom ví, že Vietnam má zoufalý nedostatek technicky zdatných pracovníků a tedy i svářečů a úroven vietnamské sestry slušně řečeno neodpovídá naším požadavkům na podobné zaměstnance – kdo viděl vietnamskou nemocnici, tak mi asi potvrdí otřesnou nekompetenci tamějšího personálu - a jsou tedy v našich nemocnicích naprosto nepoužitelné….) Ve skutečnosti se jednalo o novou krev pro expansi vietnamských zločineckých mafii. A ta nová krev se okamžitě zapojila do práce…. Výsledkem byla nárůst exportu drog do Německa a Rakouska o stovky procent (doporučuji pročíst si nějaké německé regionální noviny) a následně tvrdý drogový marketing mezi českou mládeží, kterému nezůstala ušetřena ani malá města a vesnice.

Obvykle vietnamská rodina zapojená do drogového obchodu funguje takto. Otec má na starosti výrobu, nákup surovin a zajištění oficiálního krytí. (například otevřením večerky) Matka mu zdatně pomáhá. (úkol dospívajících, nebo dospělých dětí je pomoci vytipovat mezi spolužáky nové potenciální zákazníky, či se přímo zapojit do „prodeje“. Zde se často jedná o velmi propracovanou methdu, kdy si tihle lidští predátoři vyberou dítě z rodiny, kde jsou problémy. (například rozvod rodičů) a následně se s ním potomek onoho drogového dealera začne „kamarádit“ a přivede ho k nim do večerky/bistra atd… Tam dostane ze začátku cigarety, následně alkohol a pak již nic nebrání nabídce zkusit něco „lepšího“ . Pak to začne mít již obvyklý průběh. Rodiče mladého českého narkomana si časem všimnou, že se jim doma ztrácí peníze, dítě nechodí do školy atd… Někteří naivnější rodiče (obvykle naivní a hloupí měští intelektuálové (kteří sami obvykle šíří ony bajky o integrovaných Vietnamcích) pak občas onoho „tvrdě pracujícícho“ večerkáře vyhledají a prosí ho, aby jejich dítěti již žádné drogy neprodával.. ale to vždy se zlou potážou a ten usměvavý a tvrdě pracující Vietnamec je bez milosti vyžene….)

Ptám se ho, zda mezi Vietnamci v ČR existují jedinci, kteří by se skutečně snažili problém řešit. (Tím nejsou myšleny obvyklé propagandistické PR akce vietnamských drogových mafií, zkorumpovaných politiků a mainstreamových medií, které slouží k odvádění pozornosti …) Prý ne. Před časem prý byla z vietnamské strany „snaha policie pomáhat jako překladatelé“ ,ale ukázalo se, že všichni tihle „ vietnamští pomocníci“ (vesměs studující zdarma na českých VŠ) byli napojeni na vietnamské drogové mafie a jejich cílem bylo vynášet informace a mást vyšetřování. Obvykle je prostě rodina za tím účelem k policii sama vyslala….

Položme si ale otázku, proč se tento problém neřeší, policie to všechno ví a má i zdroje, jak problematiku efektivně řešit.

Problém je v politické reprezentaci a politickém klimatu. Establishmentu, který aktivně podporuje multikulturalismus a nenávidí svoji zemi a národ, se podařilo vytvořit percepci, že „Vietnamci žádné potíže nedělají“ a „Vietnamec je lepší než muslim“. To je totiž obyklá mantra všech politiků (snad s výjimkou T. Okamury), bohužel včetně presidenta Zemana. Část z nich to dělá z fanatismu, část pro peníze (říká se, že vietnamské drogové mafie dají ročně na úplatky 5 mld Kč!) a část z naivity a neznalosti…

Ostatně vidíme, že významným sponzorem Babišova hnutí Ano byla jakási vietnamská firma z Chebu (ZDE).

Ministryně ČSSD Marksová má zase vietnamskou „poradkyni“, která je fanatickou zastánkyní přísunu muslimských imigrantů do CR (ZDE)

V ODS najdeme „bojovníka o vietnamské hlasy“ nedávného prvního místopředsedu ODS Zahradila, který má teď k disposici mladou vietnamskou „asistentku za „zásluhy“ (ZDE).

Předseda TOP 09 a „imigrantský vítač“ K. Schwarzenberg zase chodí spát na miss Vietnam a spolu s vedením ODS prosadil uznáním Vietnamců jako „oficiální menšiny“ se všemi výhodami (ZDE).

O Stranách jako Zelení, či KDU je darmo mluvit. Ty podporují úplně každou zvrácenost a proti českou agitku.

Na podpoře zvráceného multikulturalismu se podílejí všechny hlavní politické strany. (ODS, TOP 09, CSSD, ANO, KDU….), které jsou poslušným vykonavatelem globalizačních perverzí. Ony strany si uvědomují, že v současné době k nám kvůli masivnímu odporu veřejnosti nelze dovézt imigranty v Afriky a muslimy. Proto připravují pole tzv „nemuslimskými uprchlíky“ tu z Vietnamu, tu ze Sýrie. Aby se následně dalo říci, podívejte se, jak se nám tu Vietnamci, „křestané“ ze Sýrie pěkně integrovali, tak to jistě zvládneme i muslimy a černochy…… Jenže ČR žádné imigranty nepotřebuje! Ony fantasmagorické řeči, jak nám Vietnamci (imigranti) budou „vydělávat na důchod, patří do sféry pacientů psychiatrické léčebny, kam by také jejich prosazovatelé měli být zavřeni. A problém s porodností v ČR by se dal vyřešit skutečnou podporou mladých českých rodin…. Například místo perverzní homoagendy. Kdyby na podporu mladých rodin šly všechny prostředky, které dostanou perverzním menšiny, homo agenda, podpora muslimů, tzv rozvojová pomoc… tak jsem si jist, že by českých dětí bylo dost….

Jak z toho ven? Je jasné, že za současného politického klimatu není změna možná a bohužel se budeme muset asi dočkat násilného řešení (tedy občanské války mezi imigranty, menšinami a jejich kolaboranty proti původnímu bílému obyvatelstvu) Západní Evropa k němu má již velmi nakročeno a není pochyb, že se to přelije i k nám… Až zvítězíme, tak bude možno vytvořit nové uspořádání na národním principu. Ale ono by to šlo řešit i dnes velmi velmi snadno. Z ca 100 tisíce Vietnamců je u nás ca 20 tisíc ilegálně. 17 tisíc má české občanství, ale většinou získané podvodem. (obvykle fingovaný sňatek s Cikánkou, či zapsání Vietnamce jako otce cikánského dítěte). Jejich občanství je tedy možno zrušit a je vypovědět ze země a ještě potrestat za podvod. Stejně tak zbytek, který je tu na „podnikatelská víza“, či má povolení k pobytu…. Jistě bychom si museli pak vyslechnout srdce drásající scény, jak musí být odsunuty děti „chudáků drogových dealerů“, ale myslím, že by nám budoucnost a zdraví našich vlastních dětí mělo být přednější. Totéž platí pro různé muslimy a černochy, kteří pomalu zamořují naše města…

PS: Onen známý policista snad na závěr v citaci. „Odsunutím Vietnamců by se drogový business v CR de facto zhroutil ve všech fázích…. Nebyla by výroba, ani distribuce… prostě by se drogový business v CR zhroutil…“ a to snad za pokus stojí…. A jak dodal, kdybyste k tomu přidali muslimy a černochy z Afriky, tak tu nemá drogy kdo prodávat…. Inu není nad multikulturní obohacování…

Vyšlo na eportal.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…