Martin Kohout: Před pár dny jste mi nevěřili, ale teď je vše jinak. Udělejte si zbrojní pas a připravte se

16.11.2016 7:33

Před několika dny jsem zde spekuloval o neobyčejně vysokém počtu černochů a Arabů, kteří se v posledních měsících začali objevovat v českých městech jako Praha, Brno, Ostrava a jinde.

Martin Kohout: Před pár dny jste mi nevěřili, ale teď je vše jinak. Udělejte si zbrojní pas a připravte se
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Většina uprchlíků ze Súdánu se představuje jako Mohamed

Vyslovil jsem tehdy hypotézu, ze vláda buď neví, kdo se na českém území vlastně zdržuje, nebo dokonce má nějaký tajný program na masivní dovoz černochů a muslimu do ČR. Vládou placeni neziskovkáři a levice okamžitě vyrazili do protiútoku. Prý jsou to "studenti", co studuji na českých VŠ nebo "turisté". Oficiálně vláda přece řekla, že v ČR je jen 8 " uprchlíků ze Sýrie". Jenže brzy se ukázalo, že i tahle lež má krátké nohy. Několik dnů na to se totiž pokusil o znásilnění zdravotní sestry v nemocnici na Bulovce 19-letý Afghánec. Při vyšetřování případu se ukázalo, že tento "obohacující uprchlík" je zde v rámci jakého si "přesídlovacího programu pro válečné uprchlíky".

Jenže oficiálně o tomto programu úřady zarytě mlčí. Ten program je přitom tak tajný, že o něm neví dokonce ani poslanci vládních stran. Nás to ale nepřekvapuje, spis jen utvrzuje v podezření, že se jedná o nějaký tajný program dohodnutý na úrovni EU špiček a jejich sponzorů z bohatých muslimských emirátů. Cílem je umístit na našem území dostatečné množství muslimu, kteří budou schopni převzít v celoevropsky organizovaném převratu moc... A nastolit evropsky kalifát, který se oficiálně bude jmenovat muslimská EU. Česká vláda v něm hraje roli pouze výkonných praporčíku.

A tenhle pokus o puč může přijít velmi brzy. Zvolení D. Trumpa a nástup vlasteneckých politiku jako Hofer, Petry, Le Pen, či Wilders totiž přinutí muslimy a jejich pravdoláskařskou pátou kolonu k akci. Hrozí totiž, že nové vlády začnou s masivním odsunem muslimu zpět do Afriky a Asie a čas tedy začne najednou hrát proti nim. Začnou tedy jednat a velmi pravděpodobně se násilím pokusí převzít moc. Pokusí se využít skutečnosti, ze západni společnosti jsou momentálně skoro bezbranné.

Proto se na to začněme neodkladně připravovat! Udělejte si zbrojní pas a nakupte zbraně pro sebe a rodinu a přátele. Stejně tak munici. Sám člověk nezmůže nic, ale pár odhodlaných a dobře ozbrojených mužů a žen dokáže při obraně svých domovů často divy! Již dnes musíme bohužel předpokládat, že na našem území je několik tisíců potenciálních muslimských násilníků a další stovky tisíc čekají za hranicemi v Německu a Rakousku a jejich kolaboranti ve vládě, úřadech, médiích a neziskovkách jim budou pomáhat ze všech sil. Není tedy vůbec jisté zda za 50 let budou žít bílí Češi, ale šanci na obranu máme slušnou!

Vyšlo na eportal.parlamentnilisty.cz, publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: Lhali nám před lety, nebo nám lžou dnes?

11:34 Jiří Paroubek: Lhali nám před lety, nebo nám lžou dnes?

Ti, kteří ovládají náš svět, a tím i naše životy, spoléhají na krátkost a nedokonalost naší paměti. …