Martin Kohout: Tento známý politik by měl vést proislámskou koalici. Navíc nám prý hrozí český Majdan... Hodně drsná předpověď pro příští měsíce

30.11.2015 15:15

Obvinění předsedy Bloku proti islámu M. Konvičky za výroky na Facebooku je již veřejně známo, přesto stojí za pozornost se pozadím této trapné totalitní praktiky podrobněji zabývat. Podnět policii podala v únoru 2015 jistá Věra Nováková. Nováková se dostala do povědomí veřejnosti jako státní zástupkyně, která dozorovala některé dřívější politické procesy proti tzv. "neonacistům". Mimo to uvedená Nováková působí jako extremistická levicová aktivistka, která se mimo jiné aktivně účastnila demonstrací v Českých Budějovicích, když tak v létě roku 2013 místní bílí obyvatelé masově protestovali proti teroru ze strany Cikánů.

Martin Kohout:  Tento známý politik by měl vést proislámskou koalici. Navíc nám prý hrozí český Majdan... Hodně drsná předpověď pro příští měsíce
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Martin Konvička.

Demonstrace byla jak známo potlačena silou a policii se tehdy podařilo vyprovokovat (policejní agenti tehdy vystupovali jako zástupci "tisku")  a následně trestně stíhat řadu místních bílých Budějovičáků.  Státní zástupkyně Nováková tedy evidentně nechápe svoji roli jako nezávislý justiční orgán, ale jako revoluční pěst nové diktatury "pravdy a lásky". Justice tu tedy není k interpretaci a vymáhání daného práva, ale podle neomarxistky Novákové asi nejspíš k nastolení revolučního teroru a zničení politických protivníků. Čtenářů Solženicyna to jistě připomene jeho popisy procesů z 20. a 30. let v bývalém SSSR, kdy tamější sovětští prokurátoři při procesu často stihli odsoudit i svědky a případně i právní obhájce obviněných. V normální svobodné společnosti by takové pochybné individuum jistě justici již bylo dávno nuceno opustit. Jenže my již ve svobodné společnosti dávno nežijeme.

Pak se dlouho nedělo nic. Policistům bylo i jenom trapné se podobným nesmyslným podnětem ( jako je nějaký výrok na Facebooku) zabývat. Ale přišel 17. listopad a zatím nejmasovější proti režimní demonstrace v Praze. K tomu se přidala i skutečnost, že ve skutečně nezávislých průzkumech veřejného mínění začíná Blok proti islámu atakovat hranici 10 procent a dále roste. To přirozené politický establishment vylekalo a ten se rozhodl po vedením A. Babiše uchýlit k justiční represi s cílem skutečnou opozici zastrašit a eliminovat. Prostřednictvím svého ministra spravedlnosti Pelikána nechal M. Konvičku hned 18/11 policií obvinit.

Je jen škoda, že 17/11 byl státní svátek, protože v ten den by bylo obvinění za politický projev (navíc zcela bezvýznamný) ještě "vhodnější". To celé proběhlo za jásotu havlisticke  galerky. Ať to byl pošuk - vítač Vrobel, či nabubřelý eurobyrokrat Telička, nebo obvyklá sebranka Zelených  z Hnutí Žít Brno jako Hollan, či Freud. Prý je skandální, že policie Konvičku nezmáčkla již dávno, radovali se tihle "demokratičtí" výtečníci.. Nicméně je evidentní,že za tímto skutečně velkým politickým procesem proti svobodě slova stojí především A. Babiš a jeho nohsled B. Sobotka. Bez Babiše si v hnutí Ano nikdo ani nedojde sám na toaletu, natož aby podával nějaké pokyny justici k policickým procesům. To vše za trapného souhlasu tzv. parlamentní pravice TOP 09 a ODS.

Obvinění M. Konvičky ale nespadlo z nebe. Máme zde již mnoho letou historii politických procesů proti svobodě slova. Ta se po taktovkou havlisty ovládané justice  odehrávala za aktivního přispění médií, politického establishmentu  a aktivistického establishmentu různých "umělců, neziskovkářů a podobných elementů". Stačí si jen připomenout jména Vondrák, Dupová, ale i třeba podle všeho neprávem odsouzeného  za vraždu V. Pechance. Tehdy skuteční demokraté neudělali (až na pár výjimek) pro obviněné vůbec nic. Vše pod ubohým výmluvným bekotem "vždyť to jsou přece nacisté".. a nechápali, že útok na lidi z nižších společenských vrstev, kteří nemají peníze na drahé právníky, vzdělání, sociální kontakty atd byl jen generálkou "pravdy a lásky" k útoku proti celé české společnosti a tedy i jim.

Bude proto zajímavé sledovat, jak se proces proti M. Konvičkovi bude vyvíjet. V zásadě jsou možné dva scénáře. Ten méně pravděpodobný: Jihočeská prokuratura celou věc odloží a celá věc rychle zapadne do trapného mlčení. Druhá možnost je, že k formálnímu obvinění dojde. Výsledek soudního přelíčení sice nelze předjímat, ale nejspíš by došlo v první instanci k odsouzení M. Konvičky. Ostatně podobné procesy například z Rakouska, Francie, Holandska apod. by nám měly být varováním. To evidentně spolu s tlakem na masivní přísun muslimských a afrických "uprchlíků" vyvolá v české společnosti vážné protirežimní pnutí.

Rozhodujícím faktorem  bude, zda se zahraniční šéfové a mecenáši české pravdolásky rozhodnou k otevřenému útoku na českou společnost formou nějaké české "barevné revoluce" a rozpoutání skutečného teroru a násilí, nejspíš formou dovezených "aktivistů" a "muslimských uprchlíků". To by pak nepochybně znamenalo občanskou válku jako na Ukrajině. Řada Čechů si totiž začíná uvědomovat, že jde o jejich fysickou existenci jako lidí  a národa a bude se bránit. A tentokrát již Češi snad neudělají stejnou chybu jako při nakonec nepovedeném převratu z roku 1989 a "samet" se konat nebude. V Bibli se píše "oko za oko. zub za zub", tak aby se pak oni Babišové, Sobotkové, Teličkové, Hollanové, Palatové, Novákové apod.. nedivili, že je jimi rozpoutaný konflikt smete. Globalisté v Bruselu, D.C. a jinde je totiž obětují bez skrupulí..

Vyšlo na eportal.parlamentnilisty.cz, publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jan Campbell: K věčnému míru

11:24 Jan Campbell: K věčnému míru

V mnoha zemích na světě, nehledě na harašení zbraněmi, tisknutí bezcenných dolarů a euro, dodávek zb…