Martin Kohout: Toto ještě v souvislosti s Konvičkovou performancí na Staromáku nezaznělo

23.08.2016 18:27

„Islámský šejk Martin Konvička“ na Staroměstském náměstí, arabští „turisté“ a vyděšený byrokraticko-totalitární režim. Den po prvním skutečně muslimském teroristickém pokusu o vraždění nevěřících na Máchově jezeře.

Martin Kohout: Toto ještě v souvislosti s Konvičkovou performancí na Staromáku nezaznělo
Foto: Hans Štembera
Popisek: Happening s názvem Okupanti obsazují Prahu v souvislosti s výročím vpádu vojsk Varšavské smlouvy do Československa v roce 1968

V neděli proběhla na Staroměstském náměstí v Praze zajímavá akce. Iniciativa Martina Konvičky uspořádala v podstatě divadelní představení o kulturním obohacování islámským státem a muslimy. Nechybělo střílení ze samopalu, kamenování žen a další ochutnávky muslimské kultury. To vše za nemalého zájmu okolních českých a zahraničních turistů. Akci se záhy pokusili narušit arabští „turisté“, kteří se Konvičkovce pokusili fyzicky napadnout. Akci následně předem připravená policie a úředníci Babišem ovládaného magistrátu ukončili a k překvapení všech zatkla její účastníky, aby je asi po dvouhodinovém výslechu na policejním oddělení v Bartolomějské (ano, tam, kde kdysi vyslýchali politické vězně a disidenty totalitního komunistického režimu) propustila s obviněním z „šíření poplašné zprávy“.

Akce to byla zajímavá a poučná z mnoha ohledů

1) Češi (turisté i náhodní kolemjdoucí) pobaveně přihlíželi. Bez strachu a emocí. Jak vidno obecný děs z „islámského terorismu“ k nám ještě nedorazil a lidé se zatím ve veřejném prostoru nebojí.

2) Zahraniční turisté se po původním překvapení a lehkém vyděšení se zájmem vrátili a akci si pobaveně fotili. Brali to jako zajímavé zpestření výletu do Prahy. Autor textu žádné vyděšené turisty, kteří se vrhali v panice na zem na rozdíl od mediálního mainstreamu neviděl. Nicméně je jasné, že u nich doma by se podobná událost brala jako další ze série útoků ze strany imigrantů. Navíc by úřady podobnou politickou satiru zřejmě ani nepovolily, aby „neprovokovaly uprchlíky“. Neb totalita v Západní Evropě již postoupila výrazně dál. Jak mi následně potvrdil nedaleko stojící bělošský německý pár s dětmi z Mnichova, oni přijeli do Prahy, protože tu ještě na rozdíl od Mnichova je na ulicích zcela bezpečno…a také by prý policie akci určitě nepovolila…

3) Rostoucí počet a džihádistickou agresivitu arabských „turistů“, kteří u nějakého záhadného důvodu v Praze a již i jiných českých a moravských městech žijí trvale. Ono se stačí večer projít centrem Prahy. Hloučky arabských mladíků prodávající drogy kolem „arabských směnáren“ a pokřikující na nezahalené ženy se stávají stále častějším jevem.

4) Trapnost a de facto zatím bezradnost posdemokratického politického establishmentu. Ten sice okamžitě vyrukoval s evidetně předem připraveným zákazem akce a následným zatčením „protiimigrantských provokatérů“ a obecným vyhrožováním soudem, ale je to takové pravdoláskařský ulepené a ubohé. Ono obvinění z „šíření“ poplašné zprávy u předem řádně nahlášené a povolené akce nemá ani u „politicky spolehlivého“ soudu šanci na úspěch… a evidentně skončí jako fraška…

5) Otevřenou manipulaci a lhaní mediálního mainstreamu. Od výmyslů o na zem se vrhajících turistů, až po vyhrožování vězením. Zde v předním voji stály obvyklé režimem placené figurky. Ať je to vítač imigrantů J. Cemper, vysávač rozpočtú České televize B. Rychlík, či L. Houdka z vládní agentury „hatefree“….

Politické strany podporují muslimskou imigraci a multikulturalismus

Akce shodou okolností proběhla den poté, co na Máchově jezeře ohrožoval na diskotéce Arab (údajně s českým občanstvím) za pomoci kumpána ostatní účastníky nožem a to za mohutného křiku „allahu akbar“ je chtěl povraždit… tedy prvního skutečně muslimsky motivovaného teroristického útoku na našem území. Mediálné mainstream se sice pokusil vše zamaskovat obvyklou výmluvou na opilost, drogy a duševní narušení, ale soudný člověk má jasno. Otevřený a velký útok islámských teroristů a jejich místních slouhů ze strany levice v ČR je jen otázkou času…..To jak vidno, ale establishment a jeho slouhy jako Rychlík, Cemper, Houdek, Karel apod nevzrušilo.

Sice žijeme již nejméně 10 let v postdemokracii, kdy velmi pravděpodobně dochází stejně jako v okolních zemích k falšování voleb. Přesto si na závěr připomeňme, které politické strany podporují muslimskou imigraci a multikulturalismus. Mezi hlavní protagonisty patří Babišovo hnutí ANO (kde islamizaci podporuje jak vedení, tak členská základna), Současná ČSSD (kde multikulturalismus podporuje vedení a malá část členů a naopak většina členů je proti), KDU-ČSL (plná podpora vedení a členstva až na několik disidentů jako senátor Čunek), TOP 09 (plná podpora jak vedení, tak členů), Zelení a Hnutí Brno (plná podpora islamizace ČR od všech členů), ODS (otevřená podpora multikulturalismu a islamizace s výjimkou několika málo členů jako senátor Jirsa), Machovo Svobodní, (plná podpora islamizace a ne nadarmo se říká, že ultra liberálové jsou zakuklení bolševici) Komunisté jsou v této otázce evidentně rozpolceni. Proti jsou Okamurova SPD, Úsvit a pak Alternativa pro ČR a Národní demokracie.

Vyšlo na eportal.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…