Martin Koller: Bylo nám ctí

21.09.2016 10:12

Všem bych přál zažít úžasnou atmosféru našeho setkání s vlastenci v Horažďovicích, kterého se zúčastnil vlastenecký bard Tomáš Ortel. Jeho písně povzbuzují vlastenectví a nemohou nechat chladným nikoho, komu není lhostejný osud naší země.

Martin Koller: Bylo nám ctí
Foto: ČT
Popisek: Martin Koller

Spíše bychom měli napsat dvojnásobnou ctí. Včera jsme se setkali v Horažďovicích nejen s vlasteneckými občany, což nás vždy potěší a posílí, ale rovněž nás navštívil statečný a vlastenecký bard Tomáš Ortel. Je opravdu potěšují že v záplavě prodejných šplhounů, kteří tvoří značnou část naší umělecké komunity se najdou opravdoví vlastenci, kteří se nebojí stát na straně vlasti, národa a evropské civilizace. Jako dalšího z těch, kteří neztratili čest a nezradili národ bych připomněl kupříkladu Karla Gotta.

O to větší radost vzbuzuje Tomáš Ortel, který je mladý, ale přesto se liší od novodobých svazáků, kteří se jej nestydí za jidášský groš napadat. Je otázka, zda jeho kritici z řad současného bezduchého konzumního „uměleckého“ mainstreamu vůbec někdy slyšeli jeho písně, nebo jen tupě a poslušně kdákají, co jim někdo nařídil. Písně Tomáše Ortela jsou nadčasové a vhánějí slzy do očí. Vždyť islám ohrožuje obyvatele Evropy již stovky let a v dohledné době se situace nezlepší.

Vlast a národ jsou věčné. To jsou nejdůležitější hodnoty, za nimiž si musíme stát a musíme je i bránit proti každému. I s mečem v ruce, jak zpívá Tomáš Ortel. V současnosti stojíme opět před situací, kterou náš národ již zažil za německé okupace. Je skutečně ohrožena existence vlasti a národa. A nejhorší je, že nás neohrožují jen necivilizovaní agresivní nepřátelé a nositelé nenávistné ideologie ukrývající se pokrytecky za náboženství, ale v nemalé míře i prodejní domácí zrádci sloužící cizáckým zájmům. O tom všem zpíval Tomáš Ortel. O nebezpečí, ale rovněž o nositelích zla v naší zemi a nejednotnosti národa v době ohrožení. Mnozí naši politici by se mohli učit od mladého Tomáše Ortela. Je to obránce vlasti a národa a praporečník svobody.

Setkali jsme se ovšem i s méně radostnými fakty. Například přišel jeden občan s žádostí o radu a pomoc. Má manželku Evropanku. Žije u nás deset let. Poctivě pracuje a platí daně. Nikdy neporušila zákon a nikdy nepobírala sociální dávky. Nikdo ji nemusel integrovat. Možná proto byrokrati již třetí rok oddalují udělení občanství. Zato pro muslimské migranty se za naše i její daně připravuje všestranný komfort. Pan Dienstbier, přední reprezentant politiků a politiky ČSSD a další jemu podobní „vlastenci“ z politických neziskovek jim nejraději dali nejen volební právo, ale i občanství už na hranicích, možná už rovnou v Africe. Stačí se podívat, kolik jich s pomocí politických neziskovek podporovaných ČSSD a placených ministerstvem financí ovládaným ANO přibývá v Plzni, Praze i Brně. Dochází k podvodům při jazykových zkouškách. Jak se sem dostali, čím se živí, neporušují zákon, platí daně? Zajímá to někoho, především toho, kdo bere peníze za kontrolu dodržování zákonů, ochranu naší země a našich občanů?

Nelze se zbavit dojmu, že nejen někteří politici, ale rovněž část státní správy je doslova prohnilá a protinárodní. Podporují sociální parazity, islámskou narkomafii (sebevražda 13 ranami nožem v bytě libanonského narkomafiána) a ideologické nepřátele na úkor slušných pracujících lidí – občanské většiny. Spoluobčanovi šikanovanému byrokraty slíbil přešetření případu, případně podporu předseda Úsvitu Miroslav Lidinský, bojovník proti islámským teroristům z Afghánistánu, který v diskuzi vystoupil se svými názory a zkušenostmi.

Martin Koller – 7 – Plzeň jih (Úsvit s Blokem proti islamizaci)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…