Martin Komárek: Zakažte Zemanovi cesty

26.07.2017 12:55

Úřad pro sledování politiky nedoporučuje Zemanovi, aby pokračoval ve spanilých jízdách do krajů, neboť by se to mohlo brát za volební kampaň.

Martin Komárek:  Zakažte Zemanovi cesty
Foto: Hans Štembera
Popisek: Martin Komárek

A musel by si to platit ze svého.

Otázka je to zajímavá.

Při minulých volbách bylo Babišovi vyčítáno, že si koupil reklamu, kde se zaskvěl ve společnosti Jágra a ještě jiného kuřete. Teď na to máme zákon.

V době volební kampaně vyjde má knížka Nebezpečné stádo. Bude i na plakátech. Ještě že jsem se rozhodl tentokrát nekandidovat. Možná by mě úřad pro sledování politiky nechal oběsit.

A co Sobotka a Chovanec? Zakážeme jim vystupovat před volbami v televizi, coby premiérovi a ministrovi? Tedy, kdyby bylo na mě, zakázal bych jim to v zájmu zachování duševního zdraví diváků už dávno. (Pro míň chápavé dodávám, že to není ani rasismus, ani cenzura, nýbrž pokus o špatný vtip).

Ti, kdo drží moc, mají ve volební kampani prostě výhodu. Mohou ji využít. Mají ovšem i drastickou nevýhodu. Drží ji a volič jim to spočítá.

Kampaň je bitva bez pravidel a používají se v ní i služební auta.

Miloš Zeman ovšem jezdil do krajů celou dobu, kdy prezidentoval. Jezdit za lidmi je jednoznačně součást prezidentské práce Můžeme Zemana kritizovat za mnoho kun..vin, cesty do krajů patří k tomu nejlepšímu, co udělal.

Jo, poslanci jsou skutečně Nebezpečné stádo. Dokázali to i přihlouplým zřízením dohledu nad sebou samými. Obávám se, že jsa součástí stáda, zvedl jsem pro to ruku a stiskl tlačítko…

Vyšlo na komarkovynoviny.cz. Publikováno se souhlasem autora

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: O nás se bohužel rozhoduje v Bruselu. Mysleme na to u červnových voleb

11:34 Jiří Weigl: O nás se bohužel rozhoduje v Bruselu. Mysleme na to u červnových voleb

Denní glosa Jiřího Weigla