Martin Komárek: Zaorálku, Zaorálku, copak to máš za morálku

18.08.2017 17:37

Zaorálek napsal na Facebook: „Firmě se vyplatí nabírat co nejlevnější pracovní sílu. Andrej Babiš po mně opakovaně chtěl přijmout do ČR sto padesát tisíc lidí z Ukrajiny a z dalších cizích zemí. Takoví byznysmeni nehledí na prospěch českých občanů, ale na to, jak stlačit cenu práce co nejníže.“

Martin Komárek: Zaorálku, Zaorálku, copak to máš za morálku
Foto: Daniela Černá
Popisek: Poslanec Martin Komárek v Ostravě.

Vím, že volení boj je krutý, osobní a zcela se příčí mému vcelku vyvinutému smyslu pro fair play. Ale beru to. Jen z toho odstupuji.

Idiotismus mě dohřeje vždy a všude.

Tady je to idiotismus spojený s pokrytectvím a totálním pohrdáním inteligencí občanů.

Proč?

Každý ví, že u nás je nejnižší nezaměstnanost v Evropě. Firmy rostou, hospodářství má namířeno k zázraku. Krom těžkopádnosti státní správy, a hloupých stavebních zákonů nás od zázraku dělí zužující nedostatek pracovních sil.

Lidé na Ukrajině jsou chudí, ale velmi často vzdělaní a hodně zruční. Jejich zájmem je si slušně vydělat u nás, aby pomohli svým rodinám v bídě. Našim zásadním zájmem je přijmout desítky tisíc inteligentních a zručných lidí. Jinak se hospodářství nebude rozvíjet, jak by mohlo.

Pokud hospodářství pokvete, bude možno dál zvyšovat minimální mzdu a ostudně nízké platy nejen dělníků, ale i učitelů a zdravotních sester. To jen například.

Zaorálek to pravděpodobně ví taky, protože IQ kolem devadesáti asi má a to na to stačí. Myslí si ale, že občané jsou blbci a uvěří každé lži, která se tváří, jako by se jich zastávala.

Jak říkám, idiotismus mě dopálí vždy a všude. Ještě víc mě však dopálí, když politik pohrdá inteligencí vlastního národa.

Vyšlo na komarkovynoviny.cz. Publikováno se souhlasem autora

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…