Michael Rada: Stálý čtenář

17.09.2016 8:35

Pro člověka, který publikuje, je pravidelný čtenář potvrzením skutečnosti, že napsané stojí za přečtení. V době internetové se pravidelný čtenář někdy identifikuje i tím, že dává k článkům komentáře. A tak i já, na Parlamentních listech, již po pár článcích mám toho svého.

Michael Rada: Stálý čtenář
Foto: kr-stredocesky.cz
Popisek: Počítač

Jeho nick je „dědek70“ a nevím, stejně jako u dalších, se dá těžko určit, zda-li se tato přezdívka nějakým způsobem, k samotné osobě váže. Může to být muž, ale i žena. Může být starší, ale i člověk nového tisíciletí, vzdělání akademického, nebo základního. Ono je to jedno.

Je to pravidelný čtenář.

Ten můj nechává pod články v diskuzi své vzkazy:

Tím nejčastějším je vzkaz následovný: „BLB ZŮSTANE BLBEM A ZEMAN NAŠÍM PREZIDENTEM“

Je celkem jedno jaké téma článek obsahoval, vzkaz byl umístěn a já přemýšlím o tom, s jakou chutí byl odeslán.

V pátek 16. 9. 2016, mne však překvapila skutečnost, že prvnímu komentáři byl předsazen o celých 20 vteřin, komentář jiný:

ZAJÍMAVÉ JE,ŽE VŠECHNY LEHKOŽIVKY VEŘEJNĚ MLUVÍ O PRÁCI ????, dedek70, 16. 9. 2016 9:43:45 HLAVNĚ TY CO V ŽIVOTĚ NIC NEUDĚLALY MIMO MLÁCENÍ PANTEM

Tentokrát jsem dostal i námět nejen k tomuto příspěvku a navíc ještě nové slovo, či výraz

LEHKOŽIVKA

Přiznám se, že ho nedokáži zcela uchopit a stručnost autora mi mnoho pomoci neskýtá.

Věřím však, že se vztah autor – čtenář, bude nadále rozvíjet a je možné, že čtenář pocítí sám potřebu sdělit víc, či dokonce více i udělat. Jak jsem uvedl v odpovědi ve stejné diskuzi, trávím většinu svého času fyzickou prací, kterou kombinuji s prací duševní. Obě musím vměstnat do doby, kterou jiní tráví jednou, či druhou, z těchto činností, případně relaxací, chtějí-li si od nich odpočinout.

Poslední článek, k němuž byl umístěn i onen LEHKOŽIVÝ komentář, byl věnovaný riziku krátkozrakosti, se kterou se vítá a přijímá průmysl 4.0 jako osvobození. Je vítám stejně otevřenou náručí, s jakou Paní Angela Merkel zvala všechny utečence slovy, MY SE O VÁS POSTARÁME.

Jen pár týdnů později byla první, kdo zavíral dveře, uši i oči, jen aby nemusela přiznat, že udělala chybu, a dnes, po několika měsících, se snaží onen chybný krok přesměrovat na ostatní země UNIE, která ve skutečnosti má unijní jen jméno a toť vše.

Na závěr bych však rád dodal, že věřím, že někdy i dědek70 překoná svou jednovětou závrať a napíše, co na své cestě životem dokázal on, či dokázala ona, sám/sama. Předpokládám, že se nemá za co stydět, a to je dobře, protože je možné, že i ON/ONA položili základy PRŮMYSLU 5.0, k němuž patří i to, že práci, které se věnuji (ať již placené, či dobrovolné), se věnuji s láskou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

15:49 Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

Denní glosa Ladislava Jakla