Michael Rada: Vinyl nikdy neumírá

13.01.2017 17:16

V několika minulých příspěvcích jsem ukazoval, že jedna nefunkční vinylové deska může mít více jak dvě desítky různých podob, vezmou-li ji do ruky lidé, kteří v ní nevidí zmetek a odpad, ale nový produkt. Stejně jako ostatní články, vzbudil i tento ohlas a to až takový, že inicioval několik nových, komplexních projektů.

Michael Rada: Vinyl nikdy neumírá
Foto: ČT24
Popisek: Gramofonové desky

Jedním z nich, v nejmenovaném tuzemské městě, je vytvoření odpočinkově-užitkovo-relaxačního prostoru za využití právě desek v kombinaci s dalšími přebytky výroby a jejich provázání.

 

Prostor neveliký, vybavený místy na sezení i odložení věcí, nezbytné internetové připojení a to je téměř vše.

Tak toto místo se má změnit na prostor, na který se nezapomíná. Na prostor, do kterého se budou ti, kdo jej uvidí nejen cítit integrování, ale do něhož se budou vracet a říkat ostatním jak osobně, tak na sociálních sítích „WOW! To si neviděla, to bylo hustý“

Je jen otázkou, kde začít.

 

A tady si už musím odporovat.

Není třeba si lámat hlavu otázkou KDE, či JAK začít.

Je třeba ZAČÍT.

A my začali v procesu, který se jmenuje DESIGN STORM, či v Češtině bouře nápadů (i když překlad nesedí). My jsme jednoduše a prostě začali, a ze stolů, pod našima rukama, byly sedačky a z počítače novodobý JUKEBOX a tak dále a víc a houšť až jsme se museli zastavit, protože čas kolem nás jako by se zastavil a my jsme byli jeho pány a nevnímali jeho tok.

 

A což třeba takhle a dál a dál. Jediné, co je třeba udělat, je nebát se a pustit se do práce. Jen tak bodu naše představy a sny zrealizovány, dříve, než na ně stačíme vytvořit business plán, marketingový plán, budget a strategii rozvoje pro dalších 50 let.

Jen tak totiž oněch dalších 50 let BUDE.

A ne naopak.

A Výsledek naší práce? Nebojte se, podělím se o něj velmi brzy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …