Michaela Julišová: Rozvrácená Evropa

18.01.2017 17:38

„Islám je francouzské náboženství a francouzština je jazykem islámu" – Tariq Ramadan, švýcarský muslimský teolog.

Michaela Julišová: Rozvrácená Evropa
Foto: Hans Štembera
Popisek: Muslimské ženy poblíž mešity

V Evropě postupně vzniká paralelní islámský svět se vším, co k tomuto náboženství patří, se všemi jeho principy, zvyklostmi i rituály. Podporovaná masivní migrace především z islámských zemí tak velmi zásadně, rychle a nezvratně mění podobu takřka celé Evropy. Konflikt pro různé druhy osobní svobody, který z tohoto důvodu logicky nastává pro původní evropské domácí obyvatelstvo, vládnoucí politiky nezajímá. Plnohodnotná asimilace těchto přistěhovalců se samozřejmě nikdy konat nebude! Ovšem tato skutečnost vzhledem k zapouzdřenosti islámu, extrémnímu konzervativismu islámu, mimořádné neochotě i nemožnosti cokoliv v islámu měnit nebo s čímkoliv být v toleranci, je velmi snadno předvídatelná. Což vytváří předpoklad, že s jevem islámské nepřizpůsobivosti zastánci masivní migrace z řad elit snad i počítají. A protože islámské náboženství je netolerantní, despotické, silně agresivní a expanzivní, postupně naši humanistickou vstřícnou kulturu, naši civilizaci vytlačí a zničí, jako správný nekompromisní predátor a agresor. Počítá se snad i s touto možností?

V rámci prosazovaného relativismu našich civilizačních hodnot je nyní nově dle německých soudů islámský terorismus páchaný v Evropě zřejmě adekvátní a legitimní počínání, které musíme odevzdaně přijmout, jako projev jejich přirozeného chování. I islámští teroristé přece mají právo svými činy projevit své přesvědčení, že naše kultura potažmo celá naše civilizace je údajně špatná a je třeba ji zlikvidovat. My jsme pak povinni toto jejich chovaní zcela tolerovat a akceptovat.

Podpálení synagogy a přiměřená kritika izraelské politiky, rozhodl německý soud

"Pokus vypálit synagogu v německém Wuppertalu v Severním Porýní-Vestfálsku byl přiměřený krok, který měl vyjádřit nesouhlas s politikou Izraele v pásmu Gazy. Tak zní rozsudek vrchního zemského soudu, který potvrdil rozhodnutí oblastního soudu z února 2015, napsal server listu The Jerusalem Post. " (ZDE

Ústavní právník Hans-Jürgen Papier: Selhání německého státu je hanebné. Hrozí mu ztráta integrity

"Ještě nikdy v Německu nezela tak hluboká propast mezi právem a realitou. Německá vláda překročila hranice. Německo rezignovalo na aplikaci azylového zákona i na ochranu hranic. Zemi hrozí ztráta integrity, říká bývalý předseda německého Ústavního soudu Hans-Jürgen Papier. " (ZDE

Německý originál textu ZDE

Muslimové jsou v Evropě nestandardní importovaná menšina. A stejně jako domácí nestandardní menšiny dle našeho nového "duhového náboženství", jež prosazují elity, kulturní fronta a část pomýlené veřejnosti, se očividně nemusejí většinové společnosti přizpůsobovat, nemusejí ji ani nijak tolerovat, ba naopak mohou jakkoliv prosazovat své menšinové zájmy a požadavky, které my - většina, jsme naopak povinni preferovat a nadsadit zájmům a požadavkům vlastním.

Vítejte v nové "humanistické" duhové Evropě, kde naše civilizovaná lidská práva jsou v hodnotovém žebříčku umístěna za archaickými despotickými právy islámskými.

Islámská policie šaría je v Německu legální, rozhodl soud (ZDE)

Další faktické statistické informace z Německa:

NĚMECKO: "Plán náhrady populace je skutečností" (ZDE)

V prvních třech měsících v roce 2016 bylo v Německu spácháno téměř 69 000 trestných činů přistěhovalci z islámských zemí. (ZDEa ZDE)

A multikulturní fanatici, posedlí relativizováním hodnot, zacházejí ještě dál! Hnutí Hate FreeCulture islámské právo šária dokonce propaguje:

Proč se (ne)bát šaríy (ZDE)

Připomeňme si, kdo je Hate FreeCulture - hnutí Hate FreeCulture není spontánní dobrovolnou akcí zdola, ale je to plně profesionální projekt, který realizuje Agentura pro sociální začleňování, což je odbor Úřadu vlády ČR. Projekt je finančně zajištěn granty z Islandu, Lichtenštejnska a Norska. Hlavním mediálním partnerem je Česká televize.

A aby toho dopuštění nebylo málo, další paralelní svět se hlásí ke slovu a požaduje svoje zvýhodněné "místo na slunci". Dva gendery je málo. Být jenom mužem nebo jenom ženou je vlastně zastaralý archaický konstrukt, který je třeba přesunout na smetiště dějin!

Info z BBC - News:

„Rostoucí počet lidí odmítá být uveden do mužských nebo ženských kategorií, a to buď proto, že se neidentifikují jako muž nebo žena, nebo proto, že přešli do opačného pohlaví. Musíme si znovu vybavit náš binární svět a přehodnotit jednu z nejzákladnějších součástí naší identity."

Potřebujeme více než dva gendery? (ZDE)

Zopakujme si Overtonova okna - známou technologii, jak přejít z nemyslitelného k uzákoněnému:
Fáze 1 – nepřijatelné, ale mluvme o tom
Fáze 2 – desakralizace
Fáze 3 – nahrazení původního výrazu eufemismem a vytvoření podpěrného precedentu
Fáze 4 – z možného do racionálního
Fáze 5 – popularizace
Fáze 6 – z kategorie populární do sféry aktuální politiky

Jakou podobu bude mít evropský multikulturalistický kosmopolitní svět pod vedením nového „duhového náboženství"? A je v něm ještě místo pro zájmy a hodnoty většinové společnosti? Zvítězí diktatura nestandardních menšin a upevní své specifické absurdní "hodnoty", které jsou mnohdy v příkrém rozporu vůči lidským právům, jako novou normu pro všechny? Opravdu tento svět chceme přichystat pro budoucí generace?

Relativizování našich civilizačních hodnot, lidských práv a práva jako takového, které v posledních letech tak mohutně zaznívá od našich evropských elit, a které přejala takřka všechna média jako jediný možný světovýkladový modus operandi, silně oslabuje legitimitu naší demokracie a vytváří z naší evropské destinace ráj pro všechny agresivní bandity a dobyvatele. Naše civilizace pod vedením těchto elit, které preferují a prosazují hodnoty nestandardních menšin a relativizují až potlačuji hodnoty a práva většiny, se tak stává silně oslabenou a neplnohodnotnou enklávou odsouzenou k postupné likvidaci.

A na závěr inspirace k zamyšlení:
Proč nás vláda straší Ruskem, zatímco miliony nepracujících džihádistů táhnou neomezeně Evropou? Proč policie nevyčistí Václavské náměstí od afrických prodavačů drog? Někdo jí to zakázal? (ZDE)

Vyšlo v rámci mediální spolupráce s Literárními novinami

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…