Michal Majzner: Premiérovi bylo vystaveno vysvědčení "za čtyři"

29.06.2014 22:28

Dnes, v neděli zhruba od čtvrt na devět byla u koně na Václavském náměstí instalována velká číslice 4. Cílem je přes media předat vysvědčení a pomyslnou čtyřku premiérovi a české vládě za dosavadní podporu Ukrajině. Zároveň je cílem připomenout 4 požadavky, ktetré dala EU ke splnění Rusku.

Michal Majzner: Premiérovi bylo vystaveno vysvědčení "za čtyři"
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bohuslav Sobotka

Vážený pane premiére, předsedo ČSSD,

Protože jste nyní ve vládě první rok, a přišel červen, vystavujeme Vám jednoduché souhrnné slovní vysvědčení pouze z nejdůležitějšího předmětu: Pomoc Ukrajině, obrana Evropy a demokracie.:

4-

Důležité! Poznámky k celkovému výkonu a co je nutné zlepšit: hlavní zodpovědnosti v domácích předmětech plněny svědomitě, byla prokázána odvaha a schopnost stmelit vládu. Bohužel stejná odvaha a svědomitost nyní již zcela chybí při plnění hlavních domácích úkolů v zahraničním předmětu. Je třeba podotknout, že oddíl ministerstva zahraničí se snaží plnit své povinnosti, ale chybí mu Vaše pomoc při domácích i zahraničních úkolech.

Pro předejití reparátu v podobě ukrajinské obdoby roku 1968 je třeba ihned v pondělí: zkontrolovat plnění 4 úkolů, které předepsala Evropská unie Rusku a teroristům. Pokud nebude plněno, máte v rámci dějepisného opakování za úkol prosadit okamžité zahájení procesu plošných sankcí. Jak víte z učebnice, politika appeasementu vůči diktátorovi neplatí, je třeba zvolit metodiku jasné odpovědi. Jak víte z biologie, bezpečí a lidský život jsou v žebříčku lidských hodnot výše, než bezpečí ekonomické.

Správnou volbu a odvahu přeje za naši instalaci „Velká čtyřka“

Michal Majzner

https://www.facebook.com/groups/democrats.stop.putin/ 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…