Michal Malý: Znásilňování, krádeže, terorismus, vypalování obchodů. Co tam máte dál?

15.01.2016 9:36

Prý neexistují důkazy a fotografie. Co na tom, že je youtube.com plné videí dokládajících to silvestrovské násilí na ženách? Karikatury ponižování žen vadí, ale karikatury zesměšňující papeže a Mohameda byly v pohodě.

Michal Malý: Znásilňování, krádeže, terorismus, vypalování obchodů. Co tam máte dál?
Foto: Archiv TZ
Popisek: Europoslanec Tomáš Zdechovský navštívil uprchlický tábor na Sicílii

Mačkání bradavek a sahání pod kalhotky

Reaguji na článek na iDnes ZDE. Mnohem větší poprask v Evropě vzbudilo dosavadní chování migrantů. Ale to média zamlčují. Ty sluníčkářské články a komentáře zlehčující silvestrovské útoky migrantů na ženy v celé Evropě jsou zrůdné a nechutné. Přestože policejní orgány z mnoha zemí Evropy tyto útoky přiznaly, média včetně těch našich se je snaží bagatelizovat a znevěrohodňovat. Nevím, jak by bylo komentátorům píšícím tyto články milé, pokud by jejich partnerka byla obstoupena (jak konstatovala zahraniční media) davem Arabů, byly by jí mačkány bradavky, saháno do rozkroku, a to i pod kalhotkami. Media dlouhodobě zamlčují chování migrantů, znásilňování, krádeže, terorismus, vypalování obchodů, drogové mafie, přestože je těchto informací plný internet. Přestože tato fakta potvrzují starostové měst Německa, Švédska, Francie, Velké Británie a dalších zemí.

Karikaturám papeže se tleská

Kdo má tedy pravdu? Policie a politici daných zemí, nebo „komentátor“ českého média? Našel by odvahu podívat se těm stovkám, množná tisícům napadených či znásilněných žen do očí? Dokázal by se podívat do očí těm stovkám znásilněných dětí ve Velké Británii ze strany Pákistánců? Kde berou tito novináři tu drzost ignorovat a zesměšňovat utrpení těch žen a dětí? Jak je možné, že Andrej Babiš, jenž oficiálně zastává nekompromisní postoj k ekonomickým migrantům; a ohledně migrantů, kteří páchají tato zvěrstva, dopustí, aby jeho médium tyto věci sluníčkářsky zlehčovalo či dokonce zamlčovalo? Myslí si, že se snad to, co se děje v Evropě, ČR netýká? Vždyť to samé se začne brzy dít u nás! Věšet si na facebookovou „hlavu“ francouzskou trikoloru a tleskat karikaturám papeže a na druhou stranu odsuzovat grafiku, poukazující na ponižování evropských žen je zrůdnost a pokrytectví!

Politici i redaktoři populisticky propagují „kvóty“ pro ženy v politice i podnikání. Svým postojem k ženám Evropy napadaným migranty však dávají najevo, že ženy mají za něco „podřadného“. To považuji za zcela nepřijatelné!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: Lhali nám před lety, nebo nám lžou dnes?

11:34 Jiří Paroubek: Lhali nám před lety, nebo nám lžou dnes?

Ti, kteří ovládají náš svět, a tím i naše životy, spoléhají na krátkost a nedokonalost naší paměti. …