Michal Urban: Evropu s migranty čeká vědecký boom a rozkvět

31.10.2015 16:57

Jsem přešťastný člověk, že můžu být svědkem vrcholné etapy vývoje Evropy. Když jsem před pár lety nadával na svoje první auto, že mu příliš chutná, nenapadlo mě, že mě čeká v tomhle a mnoho dalších ohledech světlejší zítřek.

Michal Urban: Evropu s migranty čeká vědecký boom a rozkvět
Foto: Archiv
Popisek: Mapa Evropy

Vzhledem k masivnímu příchodu vědeckých pracovníků, lékařů a laureátů na Nobelovu cenu z Afriky a Blízkého východu do Evropy budu brzy podobných životních malicherností zbaven. Příští auto – patrně BMW, si koupím nové a to z Německa. Samozřejmě za předpokladu, že v ČR přijmeme x(ještě lepší xxx) tisíc imigrantů a založíme více ziskových organizací na podporu člověka s plísní. Jinak bych na něj neměl peníze a možná ani práci. Zůstala by jen ta věčná plíseň.

  Mé budoucí auto bude jezdit na vodu, protože vzhledem k faktu, že Německo přijímá na rozdíl od českých xenovědců nejvíce inteligence, bude určitě vynalezeno právě tam. Přiznám se, že mi bude za takové situace trochu líto našich západních wahhábistických spojenců ze Saúdské Arábie, protože to de facto znamená, že budou muset při absenci ropného průmyslu dělat pro ně vcelku neobvyklou činnost – pracovat. Možná ani nebudou mít čas na zakládaní osvobozeneckých armád v sousedních zemí. Na wahhábismus asi už také nebude tolik času. Ve hře je i samozřejmě mnohem pravděpodobnější teorie a to taková, že tam naši bratři pomřou hlady a nebo je Merkelová pozve do Německa.  Spíše asi to druhé. Takové dříče a filozofy s pevnou vírou vždycky rádi v Evropě přivítáme.

EU také nedávno „odhalila“, že uzeniny způsobují rakovinu. Byl jsem tím senzačním odhalením ze začátku zaskočen, ale druhý den jsem si s klidem dal vepřový(autor se distancuje od náboženské nesnášenlivost, prostě jen sežral vepřové) párek.  Přiznám se, že byl zakoupen od Kosteleckých uzenin a po jeho konzumaci jsem se chvíli chtěl vydat jako deprimovaný a naprosto zubožený chudák po Labi na šlapadle do Německa a nechat se registrovat jako válečný uprchlík. Bylo by mi ale líto, že jako správný zubožený chudák, navíc zcela určitě pocházející jako mnoho dalších ze Sýrie, po cestě musím roztrhat občanku, na kterou jsem poctivě stál pětihodinovou hodinovou frontu na úřadě. K tomu všemu bych asi neměl problém dát jako bezúhonný člověk otisky prstů. Rozhodující faktor při rozhodnutí hrála skutečnost, že vzhledem k mému průměrnému IQ bych do tamní akademický sféry nezapadl a poslední kapkou bylo to, že bych vyinkasoval kromě stravy a střechy nad hlavou jen pět set éček na měsíc. Za takové peníze nikomu šaška dělat nebudu.
Ke štěstí mi stačilo, že vzhledem k tomu, že bystřejší lidé už se dávno plně integrují hned za našimi hranicemi, univerzální lék na rakovinu už je v podstatě otázkou hodin a já se můžu v klidu dál cpát uzeninami.

Zatím vědecké výzkumy brzdí jen nepatrné malichernosti, které se v horizontu pár staletí určitě vyřeší.  Můžeme jmenovat znásilňování, za které si zcela určitě můžou oběti samy, zvláště pokud jsou to evropské ženy. To je daň za kolonialismus, brzy nazvaná „solidární daň“, jak plánuje herr Merkel.    Můžeme jmenovat rvačky mezi imigranty, které jsou ovšem z drtivé většiny způsobené akademickými spory o výklad kvantové fyziky.
Nebo třeba trochu rasistická statistika o tom, že je 65% afgánských vědců negramotných.

Nebuďme ale pesimističtí a xenofobní, nechme vyjasnit sluníčko nad naší myslí.

Byla by obrovská škoda přijít o dotace z EU kvůli našemu xenovědectví. Neměli by jsme Havlovy lavičky, celoroční lahodné chemické rajčata, všudypřítomnou řepku, hatefree, Řecko, Roma festy a jasně definovanou EU vyhlášku o prodeji zelí čítajících pouhých 70 tisíc slov.

převzato z blogu autora

Vyšlo na eportal.parlamentnilisty.cz, publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…