Milan Knížák: Babiš patří do tepláků

19.11.2018 21:00

Tento člověk, který se dostal do čela našeho státu, pohrdá demokracií, parlamentem a tedy parlamentní demokracií, pohrdá soudním systémem a policií, které jsou u nás tak slabé, že se nechají buď uplatit nebo zastrašit, pohrdá i vlastní rodinou, nectí pravdu i když se dovolává (a to je vrchol drzosti) Masarykovského hesla „Pravda vítězí“, pohrdá celou naší společností.

Milan Knížák: Babiš patří do tepláků
Foto: Hans Štembera
Popisek: Milan Knížák

Jeho jednání nemá s politikou, tzn. se spravováním společnosti, nic společného. Jde mu jen o moc a neštítí se udělat cokoliv a znectít i ty nejsvětější lidské city. Takový člověk nepatří do veřejného života a ti, kteří ho tam drží jsou stejně vinni jako on.

Člověk, který se neštítí zneužívat svojí rodinu, který překroutí všechno co se ho týká a porušuje veškeré morální kódy, nepatří do naši společnosti.

Je třeba nezapomínat na jeho komunistickou a estébáckou minulost (a má stále jejich manýry) a všechny jeho lži veřejně prošetřit.

Demokracie nám protéká mezi prsty. Naše společnost je už tak slabá, že si nedovede vynutit, aby všem bylo měřeno stejně. A podpora Babiše prezidentem republiky je zločinem na naši demokracii. Babiš a Zeman dělají všechno, aby zlikvidovali parlamentní demokracii a vzali nám poslední zbytky svobody, která z celého současného světa pomalu mizí.

Česká společnost zažila už několik totalitních období a její citlivější část je alergická na jakékoliv diktáty a mocenské lži.

To, že se neumíme zbavit agresivního a vulgárního vládce, z nás dělá vazaly.

Opovrhuji všemi, kteří po tom všem, co nám současný předseda vlády předvádí, stále ještě přitakávají jeho lžím.

Morálka je něco, co bychom měli důsledně střežit a pěstovat. Současné vedení státu nám však dává příklad jak zákony a morální kódy obcházet.

Když lhář říká „Pravda vítězí“ je jasné, že pravda absentuje.

Milan Knížák

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: Mafiozní manipulace před volbami do EP pokračují

15:57 Jiří Paroubek: Mafiozní manipulace před volbami do EP pokračují

Zdá se, že mainstreamové agentury pro výzkum veřejného mínění tvoří nerozbornou jednotu.