Milan Knížák: Mládí vpřed

28.11.2020 7:33

Dnešní mladí intelektuoválové a intelektuálky (samozřejmě) nosí v kapse celý svět. Když narazí na něco co neví, okamžitě tasí svůj elektronický mozek a bleskurychle vygooglují co potřebují.

Milan Knížák: Mládí vpřed
Foto: Hans Štembera
Popisek: Milan Knížák

Umí si elektronicky najít auto, motorku, kolo, koloběžku, objednat levné jídlo, holku nebo modré z nebe. A to mezinárodně. Internacionálně, džendrově (genderově) a politicky správně. Když si objednáváte prostitutku, nemůžete si dvakrát po sobě objednat ženu. Podruhé si musíte vzít prostituta, aby to bylo genderově v pořádku. Musíte vzývat nejen vaginu, ale i penis, či něco co je právě v nabídce. Podobně je to se stravou, i ta musí být vyvážená, přiměřeně internacionální. I vzdělání je založeno na principech od každého trochu, pořádně nic.

Anketa

Jste pro otevření obchodů a restaurací?

59%
41%
hlasovalo: 21549 lidí

Existuje třída superbohatých, kteří financují elitní skupiny vědců, jež jsou sice superspecialisté v oboru, ale jinak často nekultivovaní primitivové. Společnost po nich kultivovanost nechce, jen výkon. Školy jim nabídnou jednorázové vzdělání a vědeckou hantýrku, které málokdo rozumí a tím je dokonale izoluje. Ve společnosti pak zbývá obrovské množství těch, které je třeba zaměstnávat a bavit.

Automaty jsou levnější a bezproblémovější, ale co s lidmi? Automaty můžeme dát do šrotu, ale díky vývoji lékařské vědy lidi zachraňujeme, opatrujeme, prodlužujeme jim život, snažíme se je za každou cenu udržet co nejdéle i když jejich život je už neproduktivní, nepřináší jim radost a možná už sami o něj nestojí.

O zábavu se stará stádo bavičů - umělců a sportovců, kteří jsou, podle výše osobní inteligence či kreativity, zaměřeni na různé vrstvy obyvatelstva, aby se tak pokrylo celé spektrum. Zrušil bych profesionální sport a uměleckou scénu, kdyby to šlo, ale ono rušit věci direktivně je stejné jako je potvrzovat. Možná, že dojde k nějakému samovolnému odumření. Kéž by…

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

10:14 Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán svůj víkendový …