Miroslav Kulhavý: Běžte se už vycpat s těmi sluníčkovými kecy

21.12.2016 9:12

To si opravdu myslí "ti nahoře" (naštěstí ne všichni), že řadový občan nemá mozek?! A ČT na stejné struně tvrdí muziku! Samí sluníčkoví hosté - Šonka, Svoboda (europoslanec za KDU-ČSL) a další; jen Lumír Němec (bývalý velitel Útvaru speciálních operací Vojenské policie) mluvil k věci a rozumně; však ho také moderátorka hned "opravovala".

Miroslav Kulhavý: Běžte se už vycpat s těmi sluníčkovými kecy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Česká televize

A to dlouhé váhání: byl to terorista, nebyl....možná nehoda...., ale zhasnutá světla, ujeto 60 - 80m bez brzdění, řidič čile zmizel atd.; po těchto prvních konkrétních informacích jen úplně blbej by váhal, ale u ČT byla nehoda stále silně ve hře.(odbočím: o dva dny dříve, snad stejná moderátorka, při informaci o šikanované učitelce, která později krátce na to zemřela, kdy celý národ viděl video s drzouny v akci, informuje slovy: ...údajně šikanovaná..!)

Toto je stále horší a horší tvář naší veřejnoprávní. Proč nikdy nezvedne jasnou otázku: co je společným jmenovatelem stále častějších zrůdných akcí? Protože by si musela, navzdory těm "korektním" nahoře, odpovědět: je to islám! Je-li možný jeden z výkladů, (a nerespektuje ho jen IS) kterým lze takové zrůdnosti ospravedlnit, bylo už dávno nutné přimět muslimy, aby si sami v tom udělali selektivní pořádek. Zvláště ti evropští by měli mít jasno, aby nově příchozí věděli, do čeho v rámci své víry jdou.

Ale samozřejmě stav korektního mlčení muslimům vyhovuje; co si tak asi říkají mezi sebou sunnita a šiíta na společné ubytovně? No vždyť se také poperou; na to mamá Merkel nepamatovala. A vůbec; to její "zvládneme to" pramení z naprosté hlouposti nebo ještě z něčeho horšího. Pan Sobotka opatrně vyzývá Merkel ke změně azylové politiky; proč po pravdě neřekne: "Jste neštěstím pro Němce, máte na rukou krev!"  

Muslimům mlčení i k radikálním centrům (nedávný zátah na salafisty přišel pozdě a je to málo) vyhovuje natolik, že se staví do role nepochopených (ve svých požadavcích), diskriminovaných (na této notě včera nejvíce "tančil" všeomlouvač Dientsbiér - měl by jít za pozůstalými a zraněnými s vyprávěním o semknuté, jednotné Evropě, včetně muslimů!) Proč si nikdo z těch odpovědných nevzpomene na prosté sčítání z 1. obecné? Německo, Francie, Belgie, Holandsko a další; i v tom Kosovu mají albánští muslimové prsty, jen se o tom v rámci humanitárního bombardování nemluvilo. Proč to v té naší ČT, kdo ví kým řízené, nezazní po tomto sčítání naplno: aktéry jsou jen a jen muslimové!!!

To opravdu ti odpovědní neumí sčítat? Asi ne, když stále slyšíme tu stejnou písničku: byl to pomatenec, frustrovaný jedinec, nikdo mu prdelku neutíral a tak se "oprávněně" naštval a jen tak si to šel vyřídit s nevinnými civilisty!!! Občané, my nesouhlasíme, ale snažte se to pochopit. A semkněme se! Jako s největšími debily s námi ti momentálně u vesla jednají!

Co je to za hnusnou víru, která umožňuje takové činy a aktéři se mohou na ni odvolávat?! Merkel a spol. účelově rozmělnila jasné principy a tato rozbředlá demokracie není schopna věci ani pojmenovat, natož konat. Evropu včetně ČR čeká zásadní ujasnění vztahu: islámská nauka a evropské právo. Čím později se k tomu odhodlá, tím to bude více bolet!

Miroslav Kulhavý

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

15:49 Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

Denní glosa Ladislava Jakla