Miroslav Kulhavý: Evropské - i světové - pokrytectví o islámu je už přijatá norma?

12.02.2017 17:32

Nepíši o tom poprvé a nejsem sám, kdo poukazuje na dlouholeté porušování mezinárodního práva a současně zvláště na to, že až na výjimky je toto téma o islámu, jak na půdě OSN, tak i v EU a rovněž i u jednotlivých evropských vlád včetně ČR TABU! Rovněž media, část inteligence a řada politiků mne uvádí v občanskou nejistotu: nežiji ve virtuálním světě? Není to kolem mne sci-fi příběh o světové nákaze, o pandemii hlouposti? Nezbývá než štípnout se do tváře a jak v první třídě si odpočítávat na prstech jedné ruky, zda postoj, který dlouhodobě zastávám, má racionální jádro.

Miroslav Kulhavý: Evropské - i světové - pokrytectví o islámu je už přijatá norma?
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Imámové při poradě

1) OSN - sice skoro nehybný moloch, ale má v držení Všeobecnou deklaraci lidských práv: čl. 16 Muži a ženy, jakmile dosáhnou plnoletosti, mají právo, bez jakéhokoli omezení z důvodů příslušnosti rasové, národnostní nebo náboženské, uzavřít sňatek a založit rodinu. Pokud jde o manželství, mají za jeho trvání i při jeho rozvázání stejná práva. čl. 18 Volnost změny náboženství nebo víry. čl. 20 Nikdo nesmí být nucen být členem nějakého sdružení.

1a) Zde silné zpochybnění, zda nežiji v cizí civilizaci. Ten, kdo tuto deklaraci nepodepsal - Saudská Arábie, jistě pro zřejmý nesoulad se základními kameny listiny, v r. 2015 předsedá výboru pro lidská práva!!! To by se u normálních homo sapiens nemohlo stát. Je to stejné, jako když vlk předsedá sněmu zajíců.

2) LZPaS, hl. II. odst.2 svoboda náboženství, úprava autonomní oblasti církví a náb. společenství.   Evropský soud pro lidská práva rozhodl o právu šária - nepatří do Evropy.

3) ČR - zák.č.3/2002 sb., hl. II. § 5 - omezení svobody náboženství; ÚMO nesplňuje znění zákona, ale přesto dostala registraci.

4) Zásady všech islámských škol a všechny deklarace muslimů nejsou v souladu s evropským právem. Neexistují žádné souborné evropské islámské zásady, které by evropskému právu vyhovovaly.

5) V žádném z výše uvedených dokumentů není uvedeno, že náboženská svoboda je bezbřehá; naopak je upřednostňována lidská bytost jako absolutní rovnocenná jednotka bez jakýchkoli přízvisek;  jako např. barvy modré, zelené nebo fialové.

Něco musí být špatně; buď mně někdo zkouší a jsem uveden do neexistujícího světa a testuje mé chování a nebo je prostým faktem, že se Evropa chová jak tupá ovce, která vlezla do řeky plné piraní a není schopna, pro svůj pochroumaný mozeček, vylézt na břeh. Je jen otázkou času, kdy jí piraně ohlodají nohy tak, že padne do vody celá!

Ozývají se hlasy a varování, že jakékoli kroky proti muslimům, i ve směru jasného uplatňování zákonů, jsou přáním džihádistů a stratégů z ISIL a i tam mají směřovat, zatím prý ojedinělé, teroristické útoky proti civilnímu obyvatelstvu. Co nepřímo tyto hlasy říkají? Ustupovat, ustupovat, ustupovat.....až kam?

Dalo by se psát o všech zjevných nesrovnalostech; od islámských textů až po realitu dneška. Ale stále více bude vystupovat do popředí už po mnoho let nezodpovězená otázka: "Č E M U,    M U S L I M O V É,   V   E V R O P Ě  V Ě Ř Í T E?“ Neexistence  závazné moderní muslimské deklarace, bez historického středověkého balastu, navozuje stav, že není o čem diskutovat. Bez vyčerpávající odpovědi se nemůžeme pohnout dále a každý soudný občan evropských států musí na všechny muslimy pohlížet s nedůvěrou a s přáním, ať z Evropy vypadnou!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …