Miroslav Kulhavý: Existují "umírnění"? Nebo je to jen sluníčková fikce?

08.12.2016 16:53

Ve Švédsku jedna sluníčková pomáhala a za to ji opakovaně skupina těch opatrovaných znásilnila. A dotyčná váhala (týden), zda to má ohlásit, aby "nepřilévala" olej do ohně! V Německu podobně pomáhající sluníčkové děvče muslim znásilnil a zabil. A mohl bych pokračovat min. stovkami podobných zvěrstev z celé Evropy a to při vědomí, že je to jen špička ledovce a mnohé případy nejsou nahlášeny.

Miroslav Kulhavý: Existují "umírnění"? Nebo je to jen sluníčková fikce?
Foto: Archiv vydavatele Vaše věc
Popisek: ISIS

Na druhé straně v islámském státě cizinka nahlásí znásilnění a řekne si tím o mnohaleté vězení. Nemá totiž čtyři mužské očité svědky; tedy ty, kteří u aktu snad asistovali a nebo i násilníka povzbuzovali. Absurdní!  Pravidlo je přímo z života Mohameda; když se při válečném tažení zatoulala jeho nejmilejší žena Aiša a když ji přivedl zpět mladý bojovník, byla nařčena z cizoložství. Náhlé zjevení Mohamedovi (které ji očistilo) bylo právě o čtyřech mužských svědcích.

V Německu se sice za nahlášení bez čtyř svědků nekamenuje, ani nelaská" 100x bičem, ale mediálně známé chování policie odrazuje. Prvně se zkoumá, zda nebyl sex dobrovolný (nevybíravým slovníkem), po té zda dotyčná vyzývavě neprovokovala, ať už oblečením nebo chováním a nakonec je konstatována "novinka", že je přece žena a má si dávat bacha. Kolik žen tuto praxi zná a proto mlčí?!

 A jak přistupují k muslimům politici? Jako k anonymní mase?! Jen když jsou v dohlednu volby, tak malinko přitvrdí?! Viďte paní Merkel!  ale náruč má stále otevřenou, jen malinko přivřela ruce) Co je to platné, že pár muslimek sundá roušku z obličeje, když vedle toho se do země dostaví s ostatními migranty stovky bojovníků z prohrávajícího IS?!!

K politikům znovu: umí si rozdělit své svědomí na tu větší část, pseudohumanitní a na tu druhou, která, až to zase někde pořádně bouchne, se schová a v různých obměnách uslyšíme to známé: "Já nic, já muzikant!" Na dotaz, zda umí rozlišit ty "umírněné" od těch druhých, je odpovědí trapné mlčení a nebo u dobrých rétorů mnoho slov o ničem. Ale všichni, včetně těch sluníček, víme, že příchozí NEJSOU jen samí umírnění! Tak co s tím?

A i ti, kteří jsou v Evropě už pár let a údajně jsou integrovaní, nebudou z drtivé většiny ti, které bychom rádi nazvali naplněným pojmem "umírnění". Příklad: po Erdoganově zinscenovaném puči v Turecku  a jeho potlačení vyšla do ulic Německa početná turecká menšina a oslavovala Erdoganovo vítězství. Vítězství koho? Toho, co jednoznačně prohlásil, že neexistují t.z. umírnění muslimové, že islám je jen jeden! Když k tomu připočteme všechny ty evropské muslimy ( cca 50%), kteří by rádi vyměnili demokratická pravidla za šárii, je na místě otázka: kde se ukrývají ti, které by mohla Evropa absorbovat, tedy ti umírnění? Proč se neprojeví? Proč nejsou, ve vlastním zájmu, nápomocni majoritě ve stanovení jasných pravidel, dle kterých by mohl islám v Evropě legálně existovat?!

Závěrem je na místě výzva; výzva směrem k politikům; uveďte deklaratorně existenci islámu do právního souladu s LZPaS; výzva k těm muslimům, kteří to myslí s mírovým soužitím s majoritou vážně a to bez stupňujících se požadavků: projevte se veřejně a spolupracujte; a v neposlední řádě výzva k občanům – voličům: dejte volbou dohromady tým, který toho, co bylo vyjmenováno, bude schopen.

P.S.

Poznámka zcela mimo téma: právě jsem nedopatřením vyslechl začátek pořadu p. Krause. Komentoval telefonát prezidenta Zemana s panem Trumpem a jejich vzájemné přijetí pozvání do svých zemí. Podivil se, jak si budou rozumět, když Trump se do Číny necitlivě trefil a Zeman naopak usiluje o sblížení, tedy hlavně v obchodních vztazích. Pak přišlo Krausovo entrée: "Zeman by mohl dělat prostředníka...(významná pauza, smích obecenstva ho ujistil, že bylo pochopeno(, mezi USA a Čínou." Nešlo nepochopit a tím se namyšlený a předvádějící se Kraus zařadil mezi největší hulváty ve čtvrté, co ve čtvrté, v desáté cenové skupině! Klesající sledovanost, pro jeho sebestřednost, těmito dvojsmysly nezachrání.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…