Miroslav Kulhavý: Jakými pravidly své víry se řídí evropští muslimové?

20.07.2017 8:16

Stále a stále, při „vybublávání“ nějakého muslimského projevu v Evropě, a teď nemám na mysli teroristické útoky, vystupuje na povrch nekonání všech evropských politiků ve funkci, ale i těch v minulosti. Rovněž na stejné vlně nekonání jsou muslimové, kteří jen frázemi vyjadřují postoj, že chtějí žít v Evropě v míru a v pokoji.

Miroslav Kulhavý: Jakými pravidly své víry se řídí evropští muslimové?
Foto: Archiv
Popisek: Modlící se muslimové v mešitě

Ano, evropská konzumní společnost naráží na mantinely nedokonalé demokracie, podtržené zjevnou ještě více nedokonalou kapitalistickou časovanou bombou v podobě stále více se rozevírajících se nůžek mezi bohatými a chudými, žijícími od výplaty k výplatě a nekrytými penězi při zadluženosti většiny států. To však nedává muslimům jakékoli právo vnucovat společnosti náhradou za nedokonalost svá pravidla podložená právem šária. Musí platit jediné: vezmi nedokonalost a využij daných pravidel a nebo seber saky paky a jdi ….. ke svým!

Ano, kapitalismus, podtržený globalizací, potřebuje reformu. Dříve se krize systému a nutná změna pravidel vyřešila opakovanou válkou, ale to si ani ten největší „jestřáb“ mezi politiky nemůže přát a prosazovat. Nekonání je cesta do pekel ve všech směrech. Jen namátkou – daňové ráje jsou paskvil, o kterém se mluví už desetiletí a…nic. Přesouvání kapitálu do bohatých zemí je další prohlubování nerovnosti a záplatováním evropskými dotacemi se to nevyřeší. Vlastnění téměř 3/4 celosvětových aktiv malým procentem lidí je rovněž lakmusovým papírkem abnormality. A dalo by se pokračovat celou knihou.

Souběh všech bolestí euroatlantského společenství nemůže a nesmí být příčinou k muslimskému rozlézání po Evropě. Ať jsou důvody jakkoli rozdílné, výsledek (NE)konání zrádců Evropy je,že více jak sedmdesátileté evropské mírové tělo (nepočítaje Jugoslávii) je poseté mnohačetnými hnisajícími vředy no-go zones a zabodnutými ostny mešit s radikálními imámy. Co to jsou za trestuhodně nezodpovědní felčaři (vlády), kteří odmítají přiložit na rány dezinfekční balzám v podobě policejní kontroly nad dodržováním zákonů. A i ti, domorodci, kteří přijali deklarovanou svobodu pohybu spolu s občanskou bezpečností, jsou varováni před vstupem na již neevropské cizí islámské území! Pod hrozbou sankcí a i vyhazovu se policie bojí jakkoli zasáhnout. Je to normální? Není to už ze satirického představení o Absurdistánu?

Nelze se nezmínit o nepochopitelném (z pohledu mírového snažení v daném regionu a v Africe) chování velmocí, v souvislosti s prodejem zbraní Saudské Arábii (USA za 360 a Rusko za 80 miliard dolarů). Té SA, která reprezentuje nejtvrdší islám a hlavně té SA, která ten svůj radikální islám vyváží do celého světa včetně EU. Komu jsou určeny všechny ty zbraně; k vlastní ochraně? Přímá bojová účast v Jemenu, zásobování Muslimského bratrstva,tedy toho bratrstva, které podporuje radikální bojůvky v celém regionu a i v Evropě. Té SA, která svou podporou výstavby mešit a radikálních islámských škol, mění poklidnou hladinu islámu až v daleké Indonésii! USA jistě sledují své americké zájmy, ale to, že rozvrtaly celý Střední východ a migrací to odnáší Evropa, nelze nevidět. To, že jejich velmocenské soupeření vytvořilo bojiště na Ukrajině a obchodně to odnáší nejen Ukrajina, ale sankčními důsledky zase Evropa, to v zámoří asi moc nikoho nezajímá. Je někdo schopen, z té migračně neschopné EU, to Amíkům říci do očí naplno?! Je nekorektní takto psát o našem spojenci?

A zase, nic z toho nesmí zapříčinit, že nebudeme do důsledků vyžadovat po muslimech v Evropě dodržování zákonů, nenarušování evropských, i místně příslušných tradic a zvyklostí. Není možné vynechat z policejního dohledu celé ulice nebo dokonce části měst a nechat domorodce napospas místní islámské mafii. Jediný útok na veřejného činitele a zvláště na policii a v tu ránu tu má být plošná razie, zákaz srocování a trvalá přítomnost policie s častou kontrolou totožnosti. Ve Francii, při výjimečném stavu, by měly být tresty za napadení policisty přímo exemplární! Jedna věta od imáma v mešitě proti státu a dotyčného zavřít za pobuřování a mešitu rovněž na určitý čas zavřít pod hrozbou trvalého zrušení. Nepovolit výstavbu nové mešity, hlavně za peníze z SA, jestliže nebude právě v SA recipročně postaven nový kostel. Nelze přijmout rozdělení, že vy jste všemu povolná demokracie, ale u nás jsme přísně islámští a jiná víra tu nemá místo. Toto přijmutí pozice lidí druhé, nebo dokonce třetí kategorie je pod rouškou humanismu a bezbřehé svobody náboženství právě tou příčinou, že si muslimové mohou domýšlet, že mají zelenou na všechno včetně zvyšování požadavků. Příklad: přes povinnou školní docházku se všemi osnovními aktivitami má dítě od rodičů nakázáno se nezúčastňovat tělocviku, výcviku plavání, hudební výchovy apod., nemluvě o požadavcích na přestávky na modlení včetně výstavby modliteben. Pro nesprávnou výchovu je na pořadu dne odebrání dětí, případně náhradou tolerantní nabídka na vystěhování do jiné země. Přímo trestnou připodělaností je odstraňování křesťanských symbolů z veřejného prostoru nebo úprava učebnic bez zmínek o holocaustu atd. (nevadily před jejich příchodem a pokud jim něco vadí, ať sem nelezou!).

Vše výše zmíněné leží na dvou hlavních bodech: 1)muslimové musí veřejně deklarovat svou víru bez známky protivenství k evropským zákonům (nejde-li to, zrušit všechny islámské organizace a potírat jakoukoli propagaci islámské ideologie) a za 2) evropské elity (z vlád v EU), parlament EU plus komise a zvláště jednotlivé regiony – V4 a i posléze vlády jednotlivých států musí začít důsledně sledovat evropské zájmy, a to, bude-li to nutné a taky možné, bez ohledu na ty ruské, americké a zvláště ty muslimské zájmy. Jinak si můžeme začít předčítat nekrolog z popisu zániku říše římské.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…