Miroslav Kulhavý: Je možné, že v Německu mají integrované lidské zrůdy?

26.12.2016 10:15

Není těžké uhodnout, koho mám na mysli. Bezprecedentní „náboženský“ zločin: zabít účelově řidiče a s ukradeným náklaďákem si to namířit do nic netušících lidí na vánočním trhu, s úmyslem zabít jich co nejvíce. Každý jen s trochou lidství to musí vyhodnotit jako zákeřný, ani z říše zvířat nepodobný a srabácký zločin. Nicméně to už zde bylo popsáno.

Miroslav Kulhavý: Je možné, že v Německu mají integrované lidské zrůdy?
Foto: hns
Popisek: Německá vlajka překrytá vlajkou IS, ilustrační koláž

Vánoce, sváteční a pohodové dny, čas potkávání se, vedle příbuzný a známých i jen tak lidí dobré vůle, byly událostí v Berlíně narušeny dříve než začaly. Je jistě správné přijat výzvy k zachování si svých standardů a zvyklostí a nepodlehnout nějaké depresi a strachu, tedy tomu, o co jde těm, kteří tyto nelidské akce plánují a provádějí. Nenapsal bych tento článek, kdyby....

Co se nestalo; v té zemi, která muslimy přijala, se najdou lidské svině, které tento zavržení hodný skutek oslavují!!! (zdroj Eurabia se zahr. odkazy) Děje se tak na soc. sítích nebo veřejně mezi svými; ba dokonce se objevily letáky s verši z Koránu, nabádající k zabíjení nevěřících! To ty Němce ta Merkel tak zblbla nebo očarovala, že ztratili soudnost?!! Následovat měla přece rozsáhlá akce, ve které by byly radující se lidské skety zajištěny a buď na více let zavřeny nebo okamžitě vyhoštěny! Kam? Do pouště, tam mohou oslavovat do aleluja.

Přece schvalování takového bestiálního činu musí být závažný trestní čin v každé, i nedokonalé demokracii! Jak to, že ty milióny integrovaných a umírněných muslimů nevyšly na protest do ulic, kde by dali jasně najevo všem salafistům, džihádistům, a vůbec jejich sympatizantům, že takhle se Korán nevykládá, že takto nemá být v žádném případě chápán! A nebo, že by těch mírumilovných muslimů nebyly milióny? Polovina? Čtvrtina? Tak jak je to !!

Už předtím byla zarážející hlasitá, masová podpora Erdogana, toho Erdogana, co táhne Turecko mílovými kroky od Atatürka, od sekulárního státu. To jich bylo najednou v ulicích a dost to napovědělo. A když se posuneme více zpět, 11. září se v islámských státech také halasně oslavovalo, i tancem a v Německu byla slyšet v některých mešitách slova o spravedlivém trestu!

Váhání české vlády je čekání na co?

Je nutné se ptát, co dává takovému lidskému odpadu oprávnění se takto chovat? Je to snad nějaká choroba, kterou je třeba léčit? Ne, jsou to jen hyeny, které se schovávají za náboženství, ale přitom vyznávají nenávistnou ideologii, která má hluboké kořeny v prvotních textech islámského hnutí. Jistě najdou se oponenti, kteří takový výklad odmítají. Ale ten svůj, zvláště potřebný pro evropské muslimy, nedávají. Kde je tedy pravda?

Víra v Boha je především ryze osobní věc; tedy vztah mezi věřícím a tím nevyšším, ať je nazýván jakkoli. Přidá-li se k tomu povinnost usilovat o světskou moc, o nastolení víry jako státní doktríny, je něco špatně. A řada směrů v islámu takovou povinnost má a proto je jejich existence na území krytém evropským právem nepřijatelná.

Řadu západních evropských států včetně Německa čeká rozhodnutí: konečně se k tomuto stále odkládanému problému vyjádřit. Čím později se tak stane, tím většího oporu se jim od uctívačů středověku dostane. Váhání české vlády je čekání na co? Až to bude u nás "na islámské frontě" vypadat jako v Německu? Děkuji, nechci. A ve volbách dám hlas tomu, kdo to bude chtít zásadně řešit. A to hned!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…