Miroslav Kulhavý: Je muslim Hakim Amdouni na Boží stezce se štětkou a růžovou barvou v ruce?

20.02.2017 13:36

Nejdříve perlil u Jílkové a pokračoval v rozhovoru na PL 12.2.2017 s Václavem Fialou. Že by pan Amdouni byl novým mediálním mluvčím českých muslimů? Lhát a lakovat na růžovo má v krvi, tak proč ne?! Proč by to nezkusil, když odpovědní jsou hluší a slepí! I kdyby jen čtvrtinou nalil muslimské lži do mladých hlav, měl by dostat islámský metál! Doufal jsem, že na ten jeho rozhovor někdo zareaguje; zatím se nestalo, tak to zkusím to sám.

Miroslav Kulhavý: Je muslim Hakim Amdouni na Boží stezce se štětkou a růžovou barvou v ruce?
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Imámové při poradě

Ale popořadě. Témata si stanovme hesly z výroků p. Amdouniho. Od Jílkové:

1) je 5 miliónů muslimů, je 5 mil. výkladů Koránu.

2) Přirovnání Trumpa k Hitlerovi; tehdy proti židům, dnes proti muslimům.

3) Šátky na školách; zákaz by neměl být šikanující a pokrytecký.

4) Právo šária neexistuje.

5) Sekulární Turecko byl teoretický konstrukt, který nepřežil ani jedno století.

6) Prohlásit stát za sekulární je pokrytecké; i v Německu nastupuje v 60. letech křesťansko-demokratická strana, proč by v Turecku nemohla vládnout islámská demokratická strana?

7) Lítost nad špatným odhadem situace v Egyptě Muslimským bratrstvem.

8) Pochvala islámské straně v Tunisu, jak se takticky vzdala místa ve vládě.

9) Trump - Izrael - levicová většina nesouhlasí s pravicovou vládou

10) Pohrdlivý úsměv na exmuslimku u Jílkové 

Ad:

1) Výrok " 5miliónů muslimů = 5 miliónů islámů muslimy charakterizuje. Vždy se mohou schovat za výhradu, že to není jejich islám. Je to však ve výsledku jejich mínus. Nejsme povinni studovat všechny směry v islámu a proto, bez evropské islámské deklarace, jsou všichni v jednom pytli.

2) To pan Amdouni hodně přestřelil; zaměnit historický úděl židů s dnešním rozlézáním islámu. Stačí jednoduché srovnání: židé nikdy na nikoho neútočili, v minulosti a dnes se jen bránili, kdežto muslimové, jak v minulosti (násilné rozlézání až k branám Indie, vytlačení křesťanů ze severu Afriky, postup až do 1/3 Francie, později útok na Balkán až k Vídni), tak i dnes se cpou do Evropy (za zločinné asistence Bruselu) a ještě halasně řvou o další ústupky. Když p. Amdouni vzpomíná Hitlera, měl by jedním dechem dodat, že pod nacisty bojovala arabská divize, do arabských zemí se schovali váleční zločinci a dnes je Mein Kampf v arabských zemích oblíbenou knihou.

3) U šátků na školách je rovněž hodně vedle; když vynechám propagaci nenávisti a násilí(viz. bod 1 - ničím jiným se islám neprezentuje ) a ještě ve státní instituci!!, pokrývka hlavy byla ve školách nepřípustná po řadu desetiletí a nebyl problém. A najednou přijdou muslimové a jen kvůli nim se má všechno přeorat?! Jak bylo řečeno, když zákaz platil dávno před muslimy, nemůže být šikanující a ani pokrytecký, jak se ohání pan Amdouni. Poukazovat na vánoční strom a velikonoce je opět mimo; při počtu křesťanů tyto svátky praktikují v ČR více ateisté; tedy je to především (ne co do křesťanského obsahu) národní zvyklost. V žádném případě nejde tuto zvyklost srovnávat s hydžábem, který jasně symbolizující jen a jen problematické náboženství a ještě ponižující podřízení ženy.

4) "Právo šária neexistuje" - jste velký srandista p. Amdouni; zvláště když vzápětí dodáte, že jsou  z něj "jen" odvozeny právní předpisy. Dušujete se, že se nesmí v žádném případě porušovat české právo; pak se tedy ptám: islámský soud se všemi náležitostmi, to není porušení? Souběh dvojího práva v jednom státě, to nezdůvodníte!!

5) Odmítnutím pojmu "sekulární stát" jako neexistující jste se ještě více odhalil, p. Amdouni. Tvrdit, že každý politik má nějaký světonázor a podle toho jedná, je sice líbivě logické, ale pravidla sekulárního státu jsou závazná pro různou sadu politiků (ústava, zákony), ať už má světonázor  jakýkoli. A právě svoboda projevu a taky náboženství, odvozené ze sekulárních principů, muslimům umožňuje vyjadřovat ty své nesmysly a polopravdy. Kdyby byl náš stát i právně ryze křesťanský a uplatňoval podobné praktiky jako opěvované současné Turecko (což je samozřejmě právě u křesťanství protimluv), tak do roka a do dne nebude po muslimech v ČR ani památky!

6) Další prohlášení, že vyhlášení sekulárního státu je pokrytecké, ukazuje, že p. Amdouni neví, o čem mluví. A dodatek má ještě větší grády: "Když může v Německu vládnout křesťansko- demokratická strana, proč by v Turecku nemohla vládnout islámská demokratická strana?!!" Vůbec nechápe, co znamená pojem "demokratická"; nejblíže jeho výroku je "nacistická demokratická strana"!! Diktát islámské ideologie nemá s demokracií nic společného.

7),8) V těchto bodech o sobě říká p. Amdouni skoro vše. Chválí tuniskou islámskou stranu, že dobře odhadla, že společnost ještě není připravena na její vládnutí a vzdala se místa ve vládě. Přeloženo: je potřeba zapracovat, aby většina byla srozuměna s tvrdším výkladem veršů z Koránu a pak .....

Na podobnou notu je výčitka Muslimskému bratrstvu v Egyptě, že nejednali podobně jako v Tunisu a způsobili vojenský puč a svou nedočkavostí oddálení přerodu Egypta v ortodoxní muslimský stát. Tedy lítost nad tím Muslimským bratrstvem, které z peněz SA podporuje řadu teroristických org. včetně svých špinavých odnoží, m.j. zasahujících až do Evropy.

9) Zcela mimo mísu byla úvaha o většinové levici v Izraeli, která nepodporuje pravicovou vládu. Politické soupeření je naprosto legitimní a Trumpova podpora patří státu Izrael; v podstatě lhostejno, která strana je zrovna u moci. Současně, a to již mezi řádky, změnou ve vedení státu se základní vztah k muslimům nezmění a opačně to jistě platí též. 

10) Nedá mně to, abych se nevrátil k již zmíněnému pořadu "Máte slovo" z 19.1.2017. Proti p. Amdounimu (22 let v ČR) stála, mimo dalších, exmuslimka  Marta Albahri. Když po kritice poměrů v islámské obci dle svého desetiletého poznání zmínila, že od islámu jí pomohl doc. Konvička, byl střih na p. Amdouniho, na jeho neupřímný, pohrdlivý až zamrzlý úsměv. Je nasnadě, že muslimové velmi nelibě nesou, když na veřejnosti promlouvá ten, kdo jim dříve viděl do kuchyně. Nutno podotknout, že přes všechny excesy Martina Konvičky, nebyla jediná, které umožnil pohled na islám zvenčí a osvětlil jí, že tato ideologie není to pravé ořechové. V této oblasti má pan docent nezpochybnitelné zásluhy.

     Závěrem lze říci jediné: je nutné stále a stále připomínat, zvláště po veřejných vystoupeních muslimů, že to, co říkají je jen polopravda nebo rovnou lež. Do této kategorie patří jejich snaha prezentovat islám jako každé jiné náboženství. Není jím, nikdy nebude a proto do Evropy nepatří.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vladimír Ustyanovič: Zákon není právo

8:29 Vladimír Ustyanovič: Zákon není právo

V posledních dnech většině občanů pohnulo žlučí vyjádření starosty pražské části Řeporyje Pavla Novo…