Miroslav Kulhavý: Je tato vláda vůbec něčeho schopná? A co hlídací psi demokracie?

31.08.2016 8:16

Kdy se konečně dočkáme politiků, kteří se nebudou pokrytecky vyhýbat hrozícímu problému zvaný islám? To opravdu ze Strakovky nebo z Parlamentu ČR není vidět do západních zemí, že je tam islám skutečnou, hmatatelnou nepatřičností?

Miroslav Kulhavý: Je tato vláda vůbec něčeho schopná? A co hlídací psi demokracie?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Úřad vlády, ilustrační foto

Troufám si na 120% tvrdit, že negativní vnímání veřejnosti v souvislosti s migrační vlnou by bylo méně než poloviční, kdyby valná většina migrantů nevyznávala islám! Nelze se stále vyhýbat klasifikaci při srovnání islámské nauky a evropského práva. Nelze přece donekonečna věc odbýt jen tím, že ty, co na tuto absurditu poukazují, budeme nazývat xenofoby, rasisty, islámofoby a já nevím, jak ještě; na zcela konkrétní údaje umí se odpovědní schovat za nic nevysvětlující heslo: náboženská svoboda. Na okamžité zpětné odkázání na zák. 3/2002 sb. § 5 o omezení nábož. svobody se dočkáme jen trapného mlčení!

Budeme si muset počkat na vážnější incidenty (nerad bych psal o krvi), než byly šátky ve škole nebo provokační protestní modlitba na Letné vedle Min. vnitra? Změní se náhled na islám po volbách 2017? Nemám na mysli předvolební sliby; a bude se český volič rozhodovat tak, aby konečně dostal příslušnou odpověď s následnými skutky?

Všechna media, ta sedmá velmoc, mají v tomto směru pětku třikrát podtrženou! Novináři: prý jste hlídací psi demokracie; to máte tak silnou existenční cenzurní stopku? Nebo toho o islámu znáte zatraceně málo! Stačí si však dát dohromady mnohá prohlášení západoevropských imámů, která útočí na základy demokracie a lze lehce dovodit, co nás čeká, když místní muslimská komunita zesílí.

Ještě jednou - novináři: kdo z vás zvedne zcela jasné a absurdní téma o protiprávnosti muslimských spolků v ČR potažmo v EU? Když si dáte práci (tak jako já) a vytáhnete si všechny listiny nutné k základní registraci ÚMO; budete odměněni estrádním textem (smát se doporučuji až mimo budovu Min. kultury). Nejvíce mne pobavila vyhýbavá hláška o rovnosti pohlaví: "Muži a ženy mají stejnou duši." Rovnoprávnost dle Koránu přiznat nemohou; udělali by však lépe, kdyby raději nic nenapsali. A opět, ne že by lidé od médií o problematické registraci nevěděli a i když retroaktivita není možná (o čem lehce pochybuji, ač mně v tomto smyslu Min. kultury odepsalo), jen pouhé zveřejnění ve velkém médiu, že se stal zásadní přehmat, by mělo svůj význam.

Nezbývá nic jiného, než aby se ptali občané; a musí jich být hodně, neb "tam nahoře", ti elitářští pokrytci, trpí občasnou hluchotou. Chtělo by to dříve (oslovovat své současné poslance), ale minimálně při volbách do krajů, avšak určitě 2017 při volbách do sněmovny, vážení voliči, vzpomeňte si na to dnešní mrtvolné ticho, které elitám vyhovuje, a které střeží ti, kteří by to ticho měli co nejvíce narušovat a žádat na výše položené otázky odpovědi!

Až budeme muset aktuálně v ČR řešit legalitu islámu v odpovědi na zvyšující se muslimské  požadavky, bude pozdě přiznat těm, kteří už dnes nemlčí, že měli pravdu!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jan Campbell: K věčnému míru

11:24 Jan Campbell: K věčnému míru

V mnoha zemích na světě, nehledě na harašení zbraněmi, tisknutí bezcenných dolarů a euro, dodávek zb…