Miroslav Kulhavý: Kdo platí novináři Philipu Heijmansovi za ty lži o ČR?

15.11.2017 14:49

Američan z New Yorku pobývající v Praze; napsal někdy o České Republice něco pozitivního? Poslední jeho článek do Al Džazíry (Al Jazeera) je přímo naplněn nenávistí k ČR, když ji pomlouvá, jak je u nás muslimům ubližováno a to tak, že odcházejí! Že to je lež jako Sněžka na Sahaře (nechtěl jsem napsat „jako prase“) je tedy naprosto zřejmé; to je jedna věc. Ale více zajímavé by bylo zjistit, zda je to z jeho hlavy a nebo zda není každé jeho slovo podepřeno nějakým dolárkem.

Miroslav Kulhavý: Kdo platí novináři Philipu Heijmansovi za ty lži o ČR?
Foto: pixabay.com
Popisek: Média - ilustrační foto

Potenciálních sponzorů - zadavatelů se nabízí více, od Sorose až po muslimy. Otázka zní také jinak: když píše do arabského tisku a je tak přepečlivě spravedlivý (odhlédneme-li od faktu, že píše sprosté lži), dává-li do kontrastu Okamurův záměr a odchody muslimů z ČR - napsal také kritiku islámských států, kde jsou dnes a denně nemuslimové perzekuováni a ne jen nějakým záměrem, ale tak, že jde o život? Nenapsal, protože pravděpodobně o islámu toho moc neví.

Kdyby věděl, tak by objektivně připsal, proč má Okamura v programu zákaz islámu v ČR. Až pan lživý novinář předloží takovou verzi islámské víry, která nebude v rozporu s evropským právem, bude mít jeho ostrý tón proti ČR určité opodstatnění a já ho vyhledám s velkou omluvou. Je to velmi nepravděpodobné, až z oblasti snů; alespoň tohle by měl mít zjištěno a pokud má, je to o to horší. Je proto normální takovému člověku umožňovat pobyt v ČR? A proto:

Navrhuji, aby Min. vnitra prohlásilo pana Philipa Heijmanse persona non grata s okamžitým opuštěním republiky. Takového škůdce, který u nás vyhledává jen samé negace a takto nás prezentuje ve světě, opravdu nepotřebujeme. A vzhledem k jeho lživým projevům o nic nepřijdeme; spíše naopak.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…