Miroslav Kulhavý: Střelba, náklaďák, sekyra, nůž a ..., ale to hlavní je za mediálním závojem o zrůdnosti

23.07.2016 8:29

Necháme se zaujmout násilnými aktualitami a to, co už dlouho čeká na zásadní řešení, zůstane zastíněno?! M.j. poslední události nejsou od věci; jak v základním směřování Turecka se svým odklonem od sekulárního státu, tak i nesmyslné vraždění ve Francii s nekonečnou polemikou o vyšinutém jedinci, a další útok sekyrou a nožem, naposled Mnichov a další dříve. Přítomnost radikálního islámu je brána už jako denní chleba? Samozřejmost?!

Miroslav Kulhavý: Střelba, náklaďák, sekyra, nůž a ..., ale to hlavní je za mediálním závojem o zrůdnosti
Foto: youtube.com
Popisek: Teroristický útok ve francouzském Nice

To je ta hromada kamení, která leží při vstupu do Evropy v bráně do parku zvaném demokracie?! Mnozí z muslimů, procházejících touto branou, by neměli automaticky odhazovat významný kámen na hromadu jen proto, že patří do základu demokracie, kterou oni neuznávají. Je to právě ona, která má z těch samých kamenů vybudovat také chrám tolerance, který, majíc na oltáři "Kodex evropského muslima", symbolizuje a potvrzuje, že evropská majorita má být proč vstřícná. Je však dnes vstřícnost na místě?!

Skutečnost  zobrazuje evropské právo jako rohožku, o kterou si může kdejaký Alláhův stoupenec otřít své, historickou i současnou krví potřísněné boty, a které jim ještě navíc přemnožené neziskovky za spolupráce s některými katolickými duchovními, řádně vyleští!!!

Jak to, že ti nejchytřejší a nejschopnější (a jistě by tací v Bruselu měli být!) nevidí ten současný rozpor? Nebo opravdu jsou výkonné orgány EU včetně parlamentu jen převážně odkladištěm použitých politiků, kteří svůj post chápou jako "vejměnek" při čekání na důchod?!!

Stále více je zřejmé, že se toho moc nezmění, pokud nepřiloží většina z nás, řadových občanů, své polínko. Jak ve vztahu k EU tak i k naší vládě a parlamentu. Není možné jen jednou za 4 roky ( a činí tak necelá polovina voličů) si vybrat svého zástupce a pak nemít možnost svůj případný omyl napravit. Právě v této době se ukazuje, jak takový nástroj chybí.

Odvolatelnost politiků, třeba i při vysokém počtu potřebných hlasů pro změnu, je jedinou cestou, jak v době krize nebo strategických rozhodnutí lze nicnedělání nebo špatné závěry změnit. Jako poslední možnost obhajoby svých názoru a činů bych dal politikovi zákonné právo na vystoupení ve veřejnoprávním mediu ve formátu, který si vybere, ale vždy i s opozicí. Pravda, máme volby v r. 2017, což je jak blízko, tak i naopak. Za rok by si už mohli bezvízoví a konsolidovaní Turci prohlížet Pražský hrad jako budoucí sídlo místodržícího evropského chalifátu.

Neodpustím si aktuální odbočení k Událostem a komentářům z 19.7. s Lídou Rakušanovou, která popisovala bezproblémový příliv Turků do Německa v 70. létech jako mustr v pohlížení na současnou migraci s odsudkem protiislámských tendencí. Nechápu, jak může tak zkušená dáma míchat hrušky s jablky; její nadšené popisování nezahalených žen, které si údajně vydobyly i rovnoprávnost, má jednu zásadní chybu. Turci přicházeli jako cílená pracovní síla a to ze země, která byla v permanentním boji za  sekulární stát a ty nezahalené ženy by potkala i v Turecku. Dnešní příchozí mají hned jen nataženou ruku, hodně peněz dostanou od imáma a trpěná radikální islámská centra v Německu, Belgii, v Norsku a jinde, je záhy "zpracují".

Není dnes zas tak málo těch, kteří veřejně ukazují na příčinu nepochopitelného a zrůdného jednání ve jménu Alláha a násobně více je ještě těch, kteří si myslí to stejné a z různých důvodů se veřejně neprojevují. Ten z politiků, který chce v r. 2017 uspět ve volbách a nezvedne otázku legality islámu v Evropě, potažmo v ČR, tedy nemá zájem dát do souladu stávající platné zákony (včetně LZPaS) a spornou existenci islámských spolků, ten musí u většiny voličů propadnout! Nestane-li se tak, pak všichni voliči, kteří nebrali nenávistnou a násilí propagující islámskou ideologii do své úvahy při volbě svého zástupce, a všichni ti, kteří k volbám nepřišli, mohou, při islámských nepřístojnostech a požadavcích, tak akorát držet hubu! Půjde to na jejich triko!

Bez důkladné, podrobné a veřejné rozpravy za účasti zástupců muslimů, státních orgánů a i občanů, se nepohneme dále. Mlčení není řešení!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…