Miroslav Kulhavý: Za nejčastější oprávněnou kritiku ČT přišel podraz; ubožáci, na víc nemají?

24.04.2017 10:31

Je jistě špatné, že jim útok na Parlamentní listy prošel, ale o něčem to vypovídá: mají máslo na hlavě! Nebudou diskutovat o náplni kritiky, o argumentech; vědí, že na to nemají a tak alespoň zpochybní zdroj těchto nelichotivých komentářů.

Miroslav Kulhavý: Za nejčastější oprávněnou kritiku ČT přišel podraz; ubožáci, na víc nemají?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vestibul ČT

Je to stejné, jako když u soudu zpochybní svědky tvrzením, že pán navštěvuje bordel a dáma má díru na punčoše a nemá kostým podle poslední módy. To, že ztotožňují osobu, která rozbila výlohu a kradla, je vedlejší.

Za sebe dávám na vědomí, a vyzývám k tomu stejně kritické pisatele, že zvýším pozornost k vysílání té naší "zprivatizované" veřejnoprávní a pravidelně budu zveřejňovat její minely. Zvláště k jejím tendenčním komentářům; viz zpravodajství o předvolebním boji v USA a bezuzdné stranění Hillary, tajná smlouva s Kalouskem, kdy spadne větev a nebo se počůrá bezdomovec a následuje ´co Vy na to, pane Kalousku?´, dále naprosto nedostatečné informace o podhoubí teroristických akcí v západní Evropě, kdy poukázání na orientaci návodů v Koránu je zcela zapovězeno, a vůbec pravdivý obraz islámu je u ředitele v trezoru, atd. atd.

Ano, Parlamentním listům není diktováno, tak, jak je to v jiných médiích, a zvláště v ČT, co může, anebo co nesmí uveřejnit. Rovněž četnost zpráv a článků je značná a pravděpodobně proto se podpásový útok ČT podařil, byť to administrátory neomlouvá. Očekávám vyjádření redakce, jestli už tak před mým článkem již neučinila.

Blíží se volby; jak do parlamentu, tak i prezidentské. Bedlivě si, vážení čtenáři, všímejte, koho a kolikrát ČT do vysílání pustí a kdo bude permanentně za branou. "Po ovoci poznáte je" a je jistě správné se zamyslet nad tím jejím ovocem, zda nejsou oprávněné návrhy omezit od nás koncesionářů její financování. Zvláště když fungují do mínusu a jejich vyrovnaná bilance je jen díky vykrádané rezervě z minulých let. Občas ty paskvily, co vysílá, nestojí ani za zlámaný pětník.

Miroslav Kulhavý

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …